Olen joskus ennenkin palkinnut ihania lukijoitani ja nyt tuli taas sellainen olo, että jotkut ihmiset ansaitsevat pienen palkinnon siitä, että jaksavat niin usein tsempata minua ja kirjoitella kivoja viestejä kommenttiboksiini. Nämä lukijat esittävät (ne kriittisetkin) mielipiteensä asiallisesti ja kertovat myös omasta elämästään kommenteissaan. Tällaista lukijatyyppiä edustavat ihmiset tuntuvat jo ihan kavereilta. Onhan tässä kauan tosin juteltukin vaikka mistä yhdessä!

Tällä kertaa jaan pois kolme sponsoroitua kosmetiikkapakettia, joista jokainen sisältää Essien kynsilakan sävyssä Tart Deco, Maybellinen Illegal Length -ripsivärin (musta) ja Ivana Helsingin suunnitteleman Vitalis-voiteen. Karsinta oli vaikea, mutta onneksi lukijoita voi palkita vielä monta kertaa. Siispä tällä kertaa ihanaiset nimimerkit nasu86, Pippuri ja IraCassandra – kurkatkaapa sähköpostinne.;)