Vihdoinkin käsittelyvuorossa ovat Indiedaysin kaksivuotissyntymäpäivät. Heti juhlien jälkeen noita juhlapostauksia tuli niin suurella tykityksellä, että säästelin omani vähän myöhemmäksi. Kerroinkin jo ennen juhlia, että pääsimme Natan ja Nadjan kanssa meikki- sekä hiustaiteilijoiden käsittelyyn juhlapäivän aamuna. Tuossa alla olevalla videolla ja sitä seuraavissa kuvissa ehostuspuolta hoitavat team Maybelline ja kampauksia taikovat Björn Axénin hiustaikurit.

Backstagella laitettiin ensin kuntoon aamumörkö-Moksun meikki…

… minkä jälkeen maalattiin neidille nätimmät kynnet …

… ja lopulta oli aika lohtia vielä villi kampaus.

Mekot meille lainasi juhlaillan päätähti (siis syntymäpäiväsankarin lisäksi) eli Ivana Helsinki. Valitsin itselleni aika hillityn, tummansinisen mekon tekonahkajäljitelmähelmalla. Mekkoon kuului myös raikas tekstiilivyö. Tätä maanläheistä tyyliä lähdin sitten rikkomaan rajulla kampauksella ja tummalla meikillä. Tummien silmien lisäksi sain vielä oranssit kynnet ja huulet, joista pidin kovasti. Tällainen sponsoroitu kaunistautuminen oli mukava lisä syntymäpäiväjuhliin. Meikin erottaa paremmin noista ylläolevista kuvista, näihin loppupostauksen kuviin kun piti säädellä hieman värejä.

mekko – Ivana Helsinki (lainassa)

kengät – Aldo

Kiitokset tähän loppuun päivän ikuistaneille kuvaajille sekä kaikille, jotka olivat mukana muuttamassa minua juhlakuntoon. KIITOS!:)