Tänään oli pitkästä aikaa aikainen herätys, koska kello 9:00 piti olla jo Bläk Members Clubilla Max Factorin meikkitilaisuudessa. Olin kuullut kyseisen klubin olevan yksityisklubi, jonne pääsee vain kutsusta, joten suuntasin tapahtumaan hyvin uteliaana. Oikean paikan löytämiseen meni tällaiselta maalaistytöltä naurettavan paljon aikaa, mutta meikkibrunssi oli sen arvoinen. Herkuttelimme ensin hetken aikaa clubin tiloissa. Paikan sisustus toisti mustaa ja kultaa, ja tunnelma oli rento.

Brunssin jälkeen kapusimme upealle kattoterassille ihailemaan aamuista Helsinkiä. Olisin voinut jäädä terassille vaikka koko päiväksi meditoimaan ja rentoutumaan. MF:n uusi meikkitaiteilija Piia Hiltunen taiteli meille huulimeikkejä uusilla kaksipäisillä huulipunilla. Halutessaan sai myös pikaisen minimanikyyrin. Esittelen kaakaonruskeat kynteni myöhemmin ja tuosta huulimeikistäni saatte lisää kuvia illemmalla asukuvien yhteydessä.

Kyllä nyt kelpaa nautiskella aurinkoisesta KEVÄTpäivästä, kun aamu on aloitettu pienellä hemmotteluhetkellä. Seuraavaksi voisin keittää päivän kolmannen kupin kahvia ja alkaa purkaa tuota ahdistavaa sähköpostisumaa. Ihanaa tiistaita kaikille!:)