Nyt siitä saa vihdoin puhua! Indiedaysin 2-vuotissyntymäpäivät ovat nimittäin tänä vuonna erityisen hulppeat.  Suvilahden Kattilahallissa 16.3.2012 järjestettävän kutsuvierasjuhlan pääohjelmanumerona on Ivana Helsingin viime kuussa New Yorkissa nähty muotinäytös. Kyseisen näytöksen meikit toteuttaa minulle jo varhasnuoruudesta tuttu Maybelline ja meikkitaiteilija Piia Hiltunen. Hiuksista taas vastaa Björn Axén, joka lennättää tilaisuuteen hiustaiteilijat ihan Ruotsista asti.

Muutenhan en varmaankaan jaksaisi näistä nippelitiedoista ihan näni paljon innostua, mutta kun satun kahden muun bloggaajan (Nata ja Nadja) kanssa pääsemään samaisten kauneustaiteilijoiden käsittelyyn kuin illan muotinäytösten mallikaunottaret. Ette usko, kuinka helpottaa, kun ei tarvitse laittaa hiuksia itse eikä räpeltää  sotamaalauksen kanssa. Illan mekonkin saan lainaksi Ivana Helsingiltä, mutta olen niin ilkeä, etten näytä sitä teille etukäteen.;)

Kuten jo aiemmin tällä viikolla paljastin,  kaikilla Indiedaysin lukijoilla on nyt upea mahdollisuus voittaa 2 hengen lippupaketti juhlaan sekä lisäksi upea 140 euron arvoinen Maybelline–tuotepaketti. Kosmetiikkapaketti sisältää Maybellinelta Illegal Length -ripsivärin, Fit Me -meikkipohjasarjan (meikkivoide, peitevoide, puuteri, poskipuna (sävy 120)). Lisäksi pakettiin kuuluu Essieltä 6 kpl kynsilakkoja uusissa kevätsävyissä.

Lippujen ja meikkipaketin arvontaan voi osallistua vaikka heti tällä kilpailusivulla. Muistakaa toimia 11.3. mennessä. Toivottavasti törmätään synttäreillä!:)

(kuvat viime vuoden synttäreiltä)