Aurinko paistaa ja lämpöasteet ovat melkein plussan puolella. On siis kevät, vaikka en kulje Hakaniemen rantaa. Ainakaan tänään, sillä tänään kävin erään suomalaisen merkin showroomilla etsimässä itselleni lainamekkoa. Suunnittelin aiemmin tänä vuonna teettäväni itselleni mekon Indiedaysin 2-vuotissyntymäpäiville, mutta budjetti ei sitten antanutkaan periksi ja aikataulukin vähän mätti. Harmitus kuitenkin ratkesi, kun sain mahdollisuuden lainata itselleni mekon juhlaillaksi. Kaapistani puuttuu siis edelleen se täydellisesti istuva uniikkimekko, mutta saanpahan ainakin juhlia yhden illan prinsessana.

En pilaa yllätystä näyttämällä mekkoa blogissani, vaan saatte tutustua siihen vasta lähempänä synttärijuhlia. Olettehan muuten huomanneet, että tältä sivulta voi voittaa liput syntymäpäiväjuhliin itselleen ja avecille? Parhaassa tapauksessa näette mekkoni siis ihan livenä ja pääsette itsekin stressaamaan juhla-asustanne.:)