Viikon paras minitrendi on Irregular  Choicen  pandavillitys. Olen odottanut jo pitkään lapsellisten ja hassuttelevien tuotteiden läpimurtoa. Olisi niin mahtavaa, jos katukuvasta voisi bongailla enemmän hauskoja sateenvarjoja, hulluja kenkiä ja siistejä printtejä. Toivon salaa, että mätsäävät pandakengät -ja laukku päätyisivät mahdollisimman monen tyylitaiturin vaatekaappeihin. Tuotteita myy nettikauppa Schuh.:)

Viikon paras miniloma oli pikkusiskoni viettämä hiihtoloma täällä luonani Helsingissä. Kiertelimme kaupunkia ja kävimme erilaisissa tapahtumissa. Tällaisena aikana on tärkeää, että lähellä on joku, joka lohduttaa surun hetkellä. Tuleen ei saa jäädä makaamaan, joten pidimme itsemme ja toisemme kiireisinä, jotta paha olo ei vello jatkuvasti ympärillä. Jos joku muuten tunnisti tuon alla olevan kuvan paikan, siitä on tulossa oma postaus ensi viikon puolella.

Viikon paras miniasuste on kissamme Finskin hyvin metroseksuaali huivikaulapanta. Pinkki kaulapanta ei ilmeisesti pikkusiskoni mielestä ole sellaisenaan vielä tarpeeksi naurettava poikakissalla, joten onneksi tällainen huivillinen versio maksimoi tyttömäisyyden. Tällaisissa varusteissa meidän poika sitten ulkoilee valjaissa. I feel you, brother!

Viikon paras meikki oli Sokoksen minulle tarjoaman Make Up Storen meikkiopastuksen aikana kasvoilleni loihdittu Ethnic-look -meikki. MUS myy 60 euron hintaan 50 minuutin meikkiopastuksia asiakkaan haluamaan meikkityyliin ja hintaan sisältyy vielä koko rahalla MUS-kosmetiikkatuotteita, jolloin opastus sekä meikki ovat tavallaan ilmaisia. Lisätietoja ja ajanvarauksia voi kysellä Sokoksista MUS-pisteiltä. Parempi kuva tästä värikkäästä meikistä tulee varmaankin ensi viikolla, kun ehdin kirjoitella tuon meikkipäivän illan tapahtumista.:)