Lähdin vähän yllättäen lomalle, joten postauksia saattaa tällä viikolla tulla aika niukasti. Julistetaanpa kuitenkin maanantai-illan kunniaksi viime viikon arvontavoittajat kerrankin yhdellä rysäyksellä. Daniel Wellingtonin nahkahihnaisen Classic St Andrews -kellon ruskeassa värissä voitti itselleen nimimerkki O. Swald, joka kommentoi postausta näin:

Olen vinkunut tuollaista kelloa itselleni jo viikkoja, mutta en vain ole saanut sellaista. Ehkäpä nyt nappaisi! Tarvitsisin kellon, sillä se sopisi täydellisesti tummansiniseen pukuuni.:)

Onnea voittajalle! Sain onneksi jaettavaksi alekoodin, jolla te loput saatte halutessanne lohdutukseksi DW-nettikaupasta kaikista tuotteista peräti 15 % alennuksen. Koodi annetaan ostotapahtuman yhteydessä kassalla ja se on ptqw534. Ja kuulemma voimassa ikuisesti!

Björn Borgin pimeässä hohtavat alushousut lähtevät pian kolmelle onnekkaalle. Ensimmäinen voittaja on nimimerki enz, jonka kalsareidenkoristeluidea oli tällainen:

Mieleeni tuli heti “Like!” ja fb:n peukku.

Toinen voittaja eli nimimerkki Karolina kaunistaisi pöksynsä näin:

Jos saisin päättää, niin ottaisin takamukseen ihanan tyttömäisen rusetin kuvan. <3 Voisi olla vaikka vähän vinosti toisen kankun päällä. Olen vähän sellainen rusettityttö.

Kolmas onnekas on nimimerkki Liina ja hän tuunaisi alkkarinsa seuraavanlaisesti:

Mä haluaisin ehdottomasti tekstin “PERSE”. Haluan haluan!! :D

Onnea voittajille! Teille on lähetetty sähköpostia. Kiitokset vielä kaikille arvontoihin osallistuneille. Tavoitteeni on, että jokainen lukijani voittaa edes kerran jossakin arvonnassani eli ihan muutaman vuoden ajattelin näitä vielä järjestellä. Kaunis ja realistinen ajatus, eikö?:D