“Ai tähän ei saa koskea?”

“Yritäpä estää!”

Viimeinen päivä Lontoossa (koska kotiinpaluupäiväähän ei enää lasketa) kului nähtävyyksiä kierrellen ja perinteistä nauttien. Matkalla Tower Bridgelle halailin hieman isoja palloja ja ihailin moderneja rakennuksia. Sitten räpsin parit liian tummat kuvat itsestäni ja palasin kiinnostavien asioiden pariin. Ei millään pahalla, mutta kyllä ne punaiset nähtävyydet kiinnostavat näitä harmaita köntyksiä enemmän. Puhelinkoppikuvat kunniaan!;)

Jos rehellisiä ollaan, niin näiden kuvien julkaiseminen ärsyttää hieman. Siinä vaiheessa, kun tämä pörröpää kastuu rankkasateessa pari kertaa ja ehtii vain hieman kuivatella hiuksiaan ilman harjaa ja muotoilutuotteita, ei ulkonäkö ole kovin kehuttava. Ja mikäs sen mukavampaa kuin palailla myöhemmin epäonnistuneiden matkakuvien pariin blogiin. Pitänee jatkossa ottaa joku naamari aina reissuun ja poseerata sen kanssa kuvissa!:D

Fiilis on kuitenkin tärkein ja mieluummin muistelen kivoja tapahtumia huonojen kuvien kuin haalistuneiden muistojen avulla. Saatte siis jatkossakin kohottaa omaa itsetuntoanne katselemalla epäonnistuneita kuvia minusta. Rumanaamapäivät jatkuvat takuulla ja samoin postaukset, joiden lukeminen pari vuotta myöhemmin aiheuttaa niiden kirjoittajalle tunteen, että pitäisi ehkä pamauttaa pää muutaman kerran seinään. Mutta urpoilustanihan te tykkäätte, eikö?;) (Huom! Retorinen kysymys.)