Tuossa syksymmällä löysin sattumalta kivan nettikaupan nimeltä In Love With Fashion. Esittelin sen blogissanikin, sillä innoistuin valikoimasta niin, että tilasin itselleni sieltä maksimekon. Mekko korkattiin NRJ Fashion Awardseissa ja sitä kehuttiin kovin. Samantyylisiin en ole monestikaan törmännyt täällä Suomessa, vaikkeivat tuotteet ole muotoilultaan ja leikkauksiltaan mitenkään monimutkaisia. Pidin nettikaupassa erityisesti nopeasta toimituksesta kotiovelle sekä siitä, että he käyttävät malleinaan superlaihojen ammattimallien sijaan bloggaajia, joihin on helpompi samaistua.

Olette varmaankin kuulleet sanonnasta, jonka mukaan pikkurillinsä antaneet menettävät koko käden? Se pätee tässäkin tilanteessa, sillä reilu viikko sitten täytin sopimuksen, jonka mukaan kuviani saa käyttää mainoskuvina. Samaan syssyyn minulle ehdotettiin myös arvontaa, johon suostuin mielelläni. Lukijoiden lahjominen kun on varsin kivaa! Nyt teillä on siis mahdollisuus voittaa vapaavalintainen mekko In Love With Fashion -nettikaupasta linkittämällä tämän postauksen kommenttiboksiin haluamanne mekon perusteluiden kera torstaihin 2.2.2012 kello 12:00 mennessä.

Huom! Osallistumisaikaa on pidennetty kahdesta päivästä kahteen viikkoon ystävänpäivän kunniaksi. Arvontaan voi siis osallistua 14.2.2012 kello 12:00 saakka!

Tämän postauksen kuvituksena on kiitokseksi arvonnan järjestämisestä saamani mekko, joka pääsi neitsytmatkalleen viime viikonloppuna Jonnan läksiäisissä. Koska tuotteet myydään nopeasti loppuun eikä niitä valmisteta isoina erinä massatuotantona, listasin viisi suosikkituotettani, josta minulle lähetettiin yksi. Onneksi se oli tämä lyhyt roosavärinen mekko, sillä näin kaunista murrettua sävyä näkee harvoin. Ainakin minun mielestäni.:)