Viikon paras paluu on riikinkukkosormuksen paluu We Style -nettikauppaan. Suloinen sormus myytiin loppuun tämän postaukseni jälkeen, mutta nyt niitä saa taas. Huomasin nettikaupan FB-sivun ilmoituksen sormuksen paluusta ja linkitin sen heti omaan ryhmääni. Sitten tajusin, että fiksuahan tästä olisi blogissakin kertoa. Suora linkki sormuksen luo löytyypi nyt siis tästä.:)

Viikon paras kämppis on ehdottomasti Jonna! Matkaan huomenna aloittamaan väliaikaisen yhteiselon tämän naisen kanssa, joten jos suostun kuoriutumaan haalaristani enää ikinä, asukuviin saatetaan saada hieman uutta säpinää. Viime sunnuntaina otetun muuttopäiväkuvan seksikkäät haalarit on siis luonnollisesti saatu blogin kautta.

Viikon paras paisuminen on Aussien suosikkishampooni eli Miracle Moistin paisuminen hurjaan 500 ml jättikokoon. Kuvassa on tosin toiseksi mieluisin Aussie-shampoo Colour Mate -sarjasta. Minulle tämän pullon lähetti Aussie, te saatte omanne n. 15 euron hintaan vaikkapa lähimmästä Kicks-myymälästä. Syy, miksi MM-shampoota niin hehkutan, on se, että tämä pörröpää ei tarvitse hoitoainetta tässä pesemisen jälkeen, sillä shampoon kosteutusteho on niin huima.

(Toinen palkinto tässä kategoriassa menee muuten juuri loppuneen muuttostressin ja pari viikon pikaruokakuurin muokkaamalle hanurilleni. Onnittelut.)

Viikon paras ryöstö tapahtui alkuviikosta pikkusiskoni kirpparikasasta. Kuvia farkuista päälläni saatte sitten keväämmällä, kun niitä taas tarkenee käyttää. En joskus aikanaan ehtinyt ostaa näitä Gina Tricotin revittyjä farkkuja myymälästä, vaikka niin aioin, koska ne näyttivät upeilta siskoni päällä. Nyt se ei enää harmita, sillä sain farkut itselleni hajuvesilahjuksella!:D