Oletko kyllästynyt suoristusrautakiharoihin? Tuntuuko, että hiuksesi näyttävät aina samalta? Onko uusien hiustyylien keksiminen työn ja tuskan takana? Kuulostanko minä oudosti ostoskanavan juontajalta? Ei hätää!

Sain Indiedaysin ja OBH Nordican yhteistyökamppiksesta palkkioksi erilaisia muotoilulaitteita ja olen nyt ehtinyt vähän testailla niitä. Ehdoton suosikkini on tämä lainerauta, jollaista en koskaan nuorena omistanut suuresta halustani huolimatta. Toimintaprosessi muistuttaa paljolti kreppirautaa, joten kuka tahansa saa tällä kiharat aikaiseksi ja vieläpä aika nopeasti. Hiuksiin vaan lämpösuojaa, minkä jälkeen hiukset puristellaan raudalla läpi sopivissa osioissa ja lopputulos pöyhitään sekä suihkitaan pysyväksi hiuslakalla. Valmis eikä kaikilla muilla tytöillä ole takuulla samanlaista tukkaa uudenvuodenbileissä!;)

Nimim. “eiX ne muotoilurautakiharat oo jo vähän OUT??+!!11