Kehittelin tylsyyksissäni uuden blogihaasteen, jonka saa täyttää ja pistää eteenpäin kuka tahansa. Tehtävänä on siis kertoa viisi faktaa itsestään tyttöystävänä. Vähän kuin siis täyttäisi tyttöystävähakulomaketta, jossa pitäisi kertoa itsestään, jotta unelmien mies voi päättää, sovitteko yhteen. Vastailkaahan muutkin vapaat ja varatut tähän haasteeseen ja linkittäkää vaikka omat vastauksenne tämän postauksen kommenttiboksiin. Lukisin niin mielelläni muiden vastauksia.

Minua ei haittaa, jos wc-pöntön kannen jättää ylös. Samalla tavallahan miehet joutuvat nostamaan sen meidän pisujemme jälkeen, joten miksi kiukuttelisin siitä, että joudun itse laskemaan sen alas. Nostamiseen tarvitaan vielä enemmän voimaakin, joten miehiähän tässä syrjitään, jos näistä nipotetaan.;)

On ihan okei könytä viereeni nukkumaan humalaisena ja pahalta haisten. Kunhan tuo Mäkkärin nugetit lahjukseksi mukanaan. Ja vastaukseni seuraavaan kysymykseen: McFeast, BBQ ja valkosipuli, kiitos. Ja niitä ei sitten muuten kännipäissään heitellä käytävän lattialle.

Kuulun vahvasti “leikkele tulee leivälle juuston alle” -kuppikuntaan, joten leipäasioissa olen hieman hankala. Eli joustamaton. Tai siis sen verran, että voi kasata leivän väärin muille, mutta itse en sitä niin päin suostu syömään. Se on vaan niin väärin!

Säilytän veitset ja juustohöylät jääkaapissa niiden tuotteiden päällä, joihin niitä käytetään. Tämä herättää ärsytystä ja ihmettelyä monissa, mutta vehkeitä on vaan kätevämpi käyttää, kun ne voi ottaa kaapista ruoka-aineen mukana ja laittaa ne säilytykseen sinne takaisin. Uskon, että ne keräävät jääkaapissa vähemmän pöpöjäkin kuin huoneenlämmössä pöydällä. Ja uutta ruokailuvälinettä ei voi ottaa joka kerta, se nyt vaan on typerää. Ai miten niin joudun tiskaamaan astiani ja sen huomaa?

Rakastan konsolipelejä, joten monen tunnin pelisessiot ovat minusta vaan ihania ja osallistun niihin enemmän kuin mielelläni. Ja mitä retrompi peli sen parempi. Vedä esiin joku vanhoista Tekkeneistä (1-3) ja olen tulessa!<3