Spanxit. Nuo Hollywoodin kaunotarten salaisista aseista jokanaisenoikeudella meidän siviilienkin saataville rantautuneet ihmealusvaatteet. Toiset ihmiset ovat kahden koon välistä, jolloin isompi koko ei istu, mutta pienempi saattaa tuntua epämukavalta. Toiset taas tahtovat välttää viime hetken dieetit ennen juhlia ja luottavat mieluummin äkkipelastukseen. Jotkut ovat kuulemma jopa koukuttuneet näihin niin, että Spanxeista on tullut osa jokapäiväistä pukeutumista. Sama se, mikä on syy – Spanxien hankkiminen on seuraus.

Kiva huomata soluttautujakarva vasta sitten, kun kuva on jo blogissa ja paketti tuhottu!:D

Olihan tää se lasten koko..?

Näiden hinta oli laivalla Tax Freessa parisen euroa alle 40 euroa. Onhan se iso raha, mutta minun oli pakko saada tietää, onko näistä mihinkään. Netissähän näitä myy mm. Shopbop sekä Nelly. Monet ovat kirjoittaneet näistä ja siitä, kuinka nämä todella toimivat ja ovat paras keksintö sitten närästyslääkkeen. Harva on kuitenkaan uskaltautunut kuvademonstraatioon, mutta minäpä aion uhrata itseni ja tehdä niin. Flunssajakson ja sen aiheuttaman pikaruokavalion seurauksena tapahtuneesta lihomisesta on tässä tapauksessa siis hyötyäkin, koska muuten demonstroiminen ei onnistuisi näin hyvin.

Kuten kohta huomaatte, mitkään turhat kapistukset nämä eivät ole. En hyvällä tahdollakaan voisi väittää heittäneeni rahojani hukkaan hankkiessani nämä. Minun tapauksessani nämä eivät kuitenkaan pienentäneet vaatekokoa niin kuin kuulemma hieman isommilla testaajilla on käynyt, mutta muhkut ja möykyt silottuivat kyllä. Sen verran pitää kommentoida näitä kuitenkin, että tätä A-kokoa pienempiä pitäisi valmistaa. Nämä olivat minulle vyötäröltä löysät, jolloin niiden kiristystehokin oli heikohko ja vyötärönauha näkyi myttynä mekon läpi. Se, että käyttää pientä vaatekokoa ei tarkoita, että olisi pelkkää luuta ja lihasta. Eli meille pienille ja pehmeillekin sopivia Spanxeja, kiitos!

Ensin testihenkilönä toimiva neiti vetää yllensä makkarankuorimekon, jonka läpi pullottaa suklaakonvehtirasia pömppömassu.

Sitten neiti kääntyy sivuttain, jolloin huomaamme myös selästä löytyvän makkaroita…

… jotka silottuvat heti, kun neiti kiskaisee jalkaansa Spanxit!

Se pömppökään ei enää juuri pullota, mutta löysästä vyötärönauhasta tulee kyllä miinusta.

Oloni Spanxeissa oli aika normaali. Uskomatontahan oli jo se, että sain kiskottuani ne ylleni, koska kuten tuosta yhdestä kuvasta näkyy, pöksyjen leveys ylimmässä kohdassa on “huimat” 19 cm. Tosi asiassa ne sujahtivat ylle helpommin kuin sukkahousut. Repesin tosin nauramaan vedettyäni ne ulos paketista. Näitähän tehdään muuten pienempiäkin kuin minun rintojen alta polvii yltävä mallini (jotka eivät siis näkyisi tuon mekkoni helman alta), mutta tarjolla on myös isompia sukkapukuja, joissa huomioidaaan rinnatkin. Oikea koko valitaan ainakin näissä housumallisissa pituuden ja painon perusteella.

Pituuteen ja painoon perustuva kokotaulukko auttaa löytämään oikean koon.

Hankin Spanxit pääasiallisesti niille illoille, kun pitää pukeutua siihen pikkuiseen ja kireään mekkoon, mutta illalla tuli syötyä puolikas konvehtirasia. Saatan turvautua näihin myös silloin, kun aamulla iskee pakottava tarve vetää lempparifarkut jalkaan, mutta menkkaturvotus on tapissaan eli jenkkikset pahimmillaan. Kiitos siis sille, joka tällaisen mestari-idean aikanaan meidän turpoavien naisten pelastukseksi keksi.;)