En juurikaan käytä koruja korvalehdissäni killuvien nappien lisäksi. Niitäkin pidän vain siksi, että korvareikäni pysyisivät auki, jos joskus tahtoisin ripustaa niihin näyttävämmät korvakorut. Sain valita itselleni eräästä nettikaupasta koruja ja koska tahtoisin käyttää niitä enemmän, kokeilin stailata koruja hieman. Nytpä tiedän etukäteen, millaiseen tyyliin mikäkin koru sopii. Kummasti ne korvakorut jäivät taas puuttumaan kokonaan, ne taitavat olla se heikoin kohtani.

Lintusormuksen kanssa toimivat kivasti sen värityksestä inspiraationsa saaneet viininpunaiset talvikynnet. Avainsana on värien harmonia.

Tummin tekojalokivin koristellun kaulakäädyn parhaat puolet tulevat esille, kun sen yhdistää avokaulaiseen mustaan paitaan, joka on sopivasti läpinäkyvä ja toimii keveytensä ansioista hyvin raskaan korun kanssa.

Kirkaskivinen sormus taas loistaa kauniina ns.  Marilyn-tyylissä eli punaisen huulipunan ja valkoisen värin kanssa. Yhdistelmään saa lisätä vielä kiharat.

Kaularengas toimii upeasti hieman hillitymmän yläosan tai mekon parina, jolloin se pääsee todellakin loistamaan asun kirkkaimpana tähtenä.

Kaikkien kuvien korut on siis saatu We Style -nettikaupasta, nettikaupan perustajien blogia voi seurata täällä. Tässä putiikissa on sellainen kiva lisäominaisuus, että he toteuttavat asiakkaiden erikoistoiveet toimituksen tai paketoinnin suhteen. Kauppa on siis juuri passeli (joulu)lahjojen tilaamista varten. Ylläpitäjiltä voi myös kysellä vihjeitä sekä neuvoja täydellisen lahjan löytämiseen tyttöystävälle tai vaikkapa kummitädille.

Jotta tekin voisitte asustaa itseänne tai lahjoa asusteilla läheisiänne, sain jaettavaksi alennuskoodin, jolla saatte nettikaupan kassalla 20 % alennuksen ostoksistanne. Koodi on voimassa kaksi päivää eli 14.12.2011 kello 23:59 saakka ja se on moumou20. Koodin lisäksi nettikaupassa on ilmainen toimitus koko Suomessa 18.12.2011 asti.:)

Psst! Vielä ehtii huutaa tätä kaunokaista puoli viiteen asti. Pelastakaa se!