Miksi ihmeessä porukka tilaa vieläkin ihan innoissaan vanhaa Youtube-kanavaani? Siis sitä, jonne ei ole ilmestynyt videoita enää kahteen vuoteen. Parastahan tässä mysteerissä on se, että kun postasin kanavalle vähän aikaa sitten tiedotteen, ettei kannata tilata kanavaa, koska se ei tule enää päivittymään, tilausvauhti kymmenkertaistui. Ei ymmärrä tämä looginen ihminen tuollaista käänteispsykologiaa!:D

Fiilikset ovat alkuviikosta vähän nousseet ja flunssakin alkaa olla melkein selätetty. Ruoka ja hyvä seura vaikuttivat asiaan merkittävästi. Tenttiasunahan minulla oli keskiviikkoaamuna mukavuutta uhmaava supertyylikäs tyylikkyyttä uhmaava supermukava jättineule. Ei tenttisalissa vaan voi istua kireissä farkuissa tai missään asiallisessa. Viimeksi ympäristötieteiden tentillä meikäläisellä oli mukana vilttikin. Tai no, viitta. Viltiltä se kyllä hapsuineen ulkopuoliselle näyttää.

Tänään pukeuduin pyjaman ja peiton sijaan ihan kunnon vaatteisiin. Farkkuihmisenä näitä farkkuja tulee aina ensimmäisenä ikävä, joten suosikkifarkut oli saatava jalkaan hinnalla millä hyvänsä. Kaveriksi paksua neuletta ja muuta turvallista. Kerrankin, kun hiukset ovat kivati, jokin muu menee pieleen. Kyllä, ensi kerralla laitan mustat sukat!:D


toppi – H&M

neuletakki – Ellos

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

sormus – We Style (saatu)

kengät – Aldo

Ja sitten takaisin arkeen eli postireissun saldoa purkamaan, tiskaamaan ja elämästi nauttimaan. Ihana, kun voi pitkästä aikaa kirjoittaa muustakin kuin lukemisesta! Lupaan palata taas normaaliksi tämän postauksen myötä. Olokin alkaa olla parempi, jos ei vihreää limaa lasketa. Kiitos, kun jaksoitte flunssa-stressikauteni sekä sitä seuranneen palautumisajan, ettekä karanneet iloisempiin blogeihin.;)

Psst! Tämä päätyi nyt sitten kuitenkin myyntiin. Huutakaa pois ja tehkää joku onnelliseksi vaikka jouluisilla treffeillä suosikkibändin keikalle!