Pahoittelut, että tämän postaustoiveen toteuttaminen hieman kesti. Niinhän siinä sitten kävi, että hiustuotetestiäänestyksen voittivat kaikki kolme tuotetta. Testailin siis jokaisen Tigin lähettämistä Candy Fixations -sarjan tuotteista ja tässä olisi nyt vähän raporttia kuvien kera. Omaksi suosikikseni nousi tuo hiuspuuteri, sillä sitä ei huomaa tummienkaan hiusten tyvestä. Epäilen myös tuotteen kestävän ikuisesti, sitä tätä ei todellakaan tarvita isoa pölähdystä kerralla. Mutta puuterista lisää kohta, aloitetaan testi!

Tuote lupaa: Kiiltoa sekä hiusten kuivumisajan lyhenemistä. Sileämpää pintaa hiuksiin.

Moksu testaa: Levitin seerumia käsiini ja niiden kautta kosteisiin hiuksiini ja annoin hiusten kuivua niitä välillä kampaillen, jotta ne eivät menisi kiharaan. Kuivumisen jälkeen silotin vielä hiusten pinnan seerumilla. Kieltämättä hiukset kuivuivat nopeammin kuin ilman seerumia ja pörröiset hiuksetkin silottuivat, mutta en huomaa tässä eroa muihin vastaaviin tuotteisiin. Paitsi, että tämä tuoksuu ei enempää eikä vähempää kuin ihanan sokeriselta crème brûléelta.

Tuote lupaa: Tuuheutta ja tyvikohotusta, keskivahvaa pitoa sekä hiuspohjan öljyisyyden vähentämistä.

Moksu testaa: Tuuheutustehoa testasin tuohon ylempään sileään kampaukseen. Ripottelin siis puuteria hiusten tyveen ja pöyhin niitä kevyesti. Lopputuloksena oli tuota sileää tukkaa rockimpi ja selkeästi tuuheampi tukka. Käytin puuteria aika maltilla eli isomman volyymin hankkimiseksi kannattaa pöllyttää ja pöyhiä enemmän. Ja ehkä suihkia lakkaa vielä päälle.

Muihin kokeilemiini hiuspuutereihin verrattuna sirotusjärjestelmä (monta pientä reikää yhden isomman sijaan) saa täältä kehuja. Miinusta tulee sulkumekanismista, jonka höllyys aiheutti lomalla meikkilaukkuni sisällön valkaistumisen. Jäykempi vääntökorkki olisi hyvä parannus.

Tuote lupaa: Rakennetta kiharoihin ilman takkuuntumista ja kerrostettujen leikkausten korostamista. Pitoa, jonka vahvuutta voi säädellä aineen määrällä.

Moksu testaa: Suihke käy kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, minä kokeilin sitä kuiviin. Koska hiukseni vetävät kiharaan luonnostaan, testasin piruuttani, miten suihke reagoi ponnarilaineikkaaseen tukkaan. Suihkin sitä pää alaspäin hiuksiini ja puristelin hiuksia samalla hellästi. Suihke antoi kiharoille hyvän tuoksun ja joustavaa pitoa, kiharat eivät näyttäneet yhtä kuivilta kuin yleensä. Verrattuna kokeilemiini suolasuihkeisiin tämä ei tehnyt hiuksia niin karheiksi. “Sokerikiharoista” sai tehtyä ihanan muhkean nutturan illaksi.

Iso plussa suihkumekanismin suojasta (näkyy kuvassa), joka estää putelin itsenäisen tyhjentymisen esimerkiksi laukussa.