Nautiskelin tuossa viikolla luksusristeilystä Tukholmaan komeassa seurassa. Vaikka menomatkalla myrskysi niin, että pullot ja lasit lentelivät baareissa eivätkä ihmiset meinanneet pysyä pystyssä, yöllinen pelko sekä itku muuttuivat kuitenkin ihastukseksi, kun pääsimme vihdoin maihin. Päivä oli kaunis, samoin kaupunki. Tässä vähän kuvafiiliksiä päivän varrelta.

Tuli räpsittyä aika iinamainen kuvasarja, kun fiilistelykuvien seassa on ihan yllättäen pupujen murhapaikka. En todellakaan tiedä, oliko tuo nauha ja toinen pupu aseteltu noin, mutta minun kiero mieleni väänsi tuosta asetelmasta rikospaikan. Pieni vinkki muuten pitkäkorvaisella kaverille – älä KOSKAAN palaa rikospaikalle.;)

Ihan vain kiertelemään ja katselemaan emme kuitenkaan Tukholmaan lähteneet, vaan tahdoin koluta läpi lempparikauppani. Björn Borgin ihana (pääasiallisesti) alusvaatemyymälä, Aldon pettämätön kenkätaivas ja PUB-tavaratalon tunnelma ovat asioita, jotka on koettava uudelleen joka reissulla. Niihin ei vaan kyllästy koskaan!

Shoppailun jälkeen kruunasimme päivän tuoreella sushilla ja palasimme laivalle. Tekisi melkein mieli joskus varata Tukholmasta hotelli, jotta kiertelyyn ja fiilistelyyn voisi käyttää toisenkin päivän. Jonkinlainen hemmotteluhoitokin sopisi kuvioon, sillä kävelypäivän jälkeen jalat ovat aikamoisen väsyneet. Hyviä hotellivinkkejä otetaan riemulla vastaan kommenttiboksin puolella!

Nyt sitten tenttimateriaalien kimppuun ja rukoilemaan, että tämä alkava flunssa jää ihan vain ajatuksen tasolle. Sieltä se stressi taas salakavalasti puskee. Pitänee keskiviikon jälkeen taas ottaa kunnolla rennosti, kun on yksi kamala koitos takana. Haistatan kohta pitkät koko tutkinnolle, kun ei vaan nappaa. “F*ck this – I’ll be a NINJA!

Psst! En tiedä milloin tämä luettavaksenne ilmestyy, kun tämä ajastaminen ei ole ihan normaalisti WordPressissä lähipäivinä toiminut. Älkää ihmetelkö, jos siis luette tätä joskus maaliskuussa…