Olin jo täpinöissäni luettuani huhusta, että H&M:n seuraava suunnittelijayhteistyö toteutuisi ihanan Tom Fordin kanssa. Nyt huhut on kumottu, sillä aamuinen lehdistötiedote paljasti, että keväinen designeryhteistyökumppani tuleekin olemaan Marni. Luvassa on vaatteita ja asusteita sekä miehille että naisille. Marnia kuvaillaan tiedotteessa yrityksenä, joka kulkee omia polkujaan määrittäen omat trendinsä printteihin, leikkauksiin ja siluetteihin. Merkin vaatteet ovat, sekä leikkisiä että tyylikkäitä. Minun mielikuvani merkistä on vähän, noh – vähän tylsä. Saa siis nähdä, sytyttääkö mallisto minut.

H&M on tehnyt vuodesta 2004 lähtien yhteistyötä huippusuunnittelijoiden kanssa ja toivon todella, että tätä trendiä jatketaan vielä vuosia. On mahtavaa, että kaikilla on tätä kautta mahdollisuus tavallaan nauttia arkielämän luksuksesta. Minä tosiaan Fordiin henkisesti valmistautuneena petyin hieman tähän uusimman yhteistyökumppanin paljastukseen. Toivottavasti teille ei käynyt samoin. Mitä tunteita teillä on Marnia kohtaan?:)