matkalaukku – Benetton

laukku – Asos

Tuli tuosta kuvasta mieleen, että pitäisi todellakin hankkia se pienempi matkalaukku tuon möhkön rinnalle. Istun siis tällä hetkellä luultavasti junassa matkalla Helsinkiin tai sitten olen juuri päässyt perille. Mukanani on tuo iso matkalaukullinen vaatteita, koska viivyn luultavasti ihan lauantaihin asti. Luvassa on vaikka mitä kivaa, kuten shoppailua Tukholmassa, Maroon 5 -keikka, luksusristeily, hotellilöhöilyä ja tyttöjen pikkujoulut. Odotan varsinkin pikkujouluja innolla, koska noita bloggaajakollegoja alias ystäviä tulee aina niin nopeasti ikävä.

Matka-asukseni valikoitui aina toimiva farkkujen ja neuletakin yhdistelmä. Rakastan tuota violettia neuletta, kun se venyy ja vanuu ja on niin ihanan mukava ja rento. Ei haittaa, vaikka se piilottaa vyötärön täysin. Värikään ei ole ollenkaan paha. Alle vaan mustaa pitsiä ja kaveriksi tummansinistä farkkua, niin johan ollaan rakkauden lähteillä. Olen kyllä niin farkkuihminen henkeen ja vereen, että voisin nukkuakin farkuissa.

toppi – H&M

neuletakki – H&M

farkut – H&M

rannekoru – Korukolmio

kengät –  Wedins

Nyt hotellin sänkyyn köllimään ja rentoutumaan. Ehkä vähän datailemaankin, sillä luksuksena tässä hotellissa on toimiva netti. Tällä viittaan siis aurinkolomaani, jolla jouduin nettidieetille tahtomattani. Ei sitä nettiä lomalla tarvitse välttämättä käyttää, mutta tahdon tietää, että sellainen on, jos tulee tarvetta. Jännittää muuten ihan mielettömästi tuo huomisen illan keikka! Siksi se pääsi postauksen otsikkoonkin. Tavallaan.:)

Psst! Vastaus on 159,5 cm. Ei tarvitse sitten erikseen taas tällaisessa korkokengättömässä postauksessa kysyä.;)