Pakko kai tästä nyt on tällainen typerä selitteypostaus kirjoittaa, kun kerta homma mokattiin niin hienosti. Alunperinhän tämän uusimman mainoshomman piti mennä niin, että minä saan tiedottaa teitä etukäteen ja selittää, mikä on homman nimi. Siis ennen kuin ne mainoskuvat lyödään lehtiin ja nettiin. No kutun vellit. Eräänä päivänä kuulen, että mainos on nyt lehdessä eikä kukaan ole infonnut minua siitä. Sepäs sattui eli nyt sitten selitellään jälkikäteen.

Saatattekin ehkä muistaa, että kävin alkukesästä Tukholmassa salaperäisissä kuvauksissa. Se johtui siitä, että minut tahdottiin yhdeksi kolmesta “isosisko-bloggaajasta” erääseen suurehkoon mainoskampanjaan. Lisäkseni mukana on yksi ruotsalainen ja yksi norjalainen bloggaaja eli hyvin on Pohjoismaat edustettuna. Ainut syy, miksi tähän lähtemistä epäilin oli se, sopisinko kampanjaan. Kampanja, joka aiheutti matkaseuranani olleessa Sallassa hurjat kuvausasento- ja mainoslauluspekulaatiot(:D), on siis ainakin Demi-lehdessä näkynyt tamponikampanja.

Yli kymmenen vuotta kyseisiä tuotteita uskollisesti käyttäneenä suostuin mielelläni kampanjan kasvoksi, vaikka nykyään käytän myös kuukuppia. Tästä aiheesta olisin nimenomaan tahtonut kertoa etukäteen, koska juuri tuossa yhdessä vaiheessa täällä oli niin kovat kuppikeskustelut käynnissä, että minut jotenkin liitetään kuppiin nykyään vahvasti. Oletin kyllä kupin saatuani, että se riittäisi minulle yksinään, mutta ei se ollutkaan lopulta ihan niin mustavalkoista. Kuppi on kyllä edelleen täällä pop ja tulee olemaan jatkosakin, kinkkisissä tilanteissa kuten uimareissuilla luotan kuitenkin helpommin vanhaan tuttuun. Kuten sanottua, yli kymmenen vuoden kokemuksella tiedän, että joissakin tilanteissa tamponi on vaan parempi minulle. En siis näe näitä tuotteita toisiaan poissulkevina vaan käytän niitä rinnakkain. Siinä se selitys.

Kampanjaan haluttiin Suomesta bloggaaja, joka ei häpeile puhua intiimeistä ja luonnollisista asioista ääneen (blogissaankaan) ja joka voi avoimesti keskustella nuorempien lukijoidensa kanssa naiseuteen liittyvistä jutuista. Epäilen, että ehkäisyrengas- ja e-pilleripostauksillani saattoi olla vaikutusta valintaprosessissa. Kuitenkin, tästä muutaman kuukauden ajan eteenpäin meikätyttö hymyilee netissä ja lehdessä ylpeänä siitä, että on nainen.

Ei saa sitten hirveän kovaa nauraa, satun nimittäin olemaan aika otettu, että minut haluttiin tähän pestiin. Vähän kettuuntunut vaan, etten tälläkään kertaa saanut itse kertoa uutisia mainosyhteistyöstä. Että sellaista vaan tällä kertaa. Kertokaahan nyt, onko se noloa vai siistiä, että bloggaaja puhuu myös näistä intiimimmistä jutuista blogissaan?:)