Olen rikki. Rikon kaavaa. En ole oma itseni. Mistä on kyse? Siitä, etten ole tehnyt yhtään joulupostausta ja marraskuu on kohta ohi! Uskomatonta. Yleensä hehkutan joulua niin aikaisin, että ihmiset tahtovat teipata suuni ja sormeni ilmastointiteipillä, mutta en näköjään tänä vuonna. Lumettomuus ja pitkä syksy jotenkin sekoittivat pääni enkä tajunnut, että kohta on joulu.

Tästä olisi hyvä aloittaa vuoden ensimmäinen kunnon joulupostaus, mutta en pysty siihen vieläkään. Alan hiljalleen pelätä, että tänä vuonna joulu tuntuu erilaiselta. Joulumieli on pakko löytää ja pian! Miten se onnistuisi helpoiten? Auttakaa, rakkaat lukijat! Tämä ei ole yhtään tyylistäni. Enkö ole polttanut tarpeeksi kynttilöitä tai kuunnellut tarpeeksi joululauluja? Missä joulumieleni on?

Joulupostauksen sijaan tämä on siis normaali asupostaus, tosin ehkä normaalia “raivomasentuneempi” sellainen. Jos joku miettii, miksi tuo harjani on tuollainen, niin johtuu eilisistä kiharrusharjoituksistani. Onnistuin jo luomaan pari onnistunutta kiharaa, mutta lopputuloksena oli kuitenkin tuollainen leijonanharja eli todella tuuhea tukka. Kampasin sen ruotuun asukuviin hiuslakan avulla. Silmäpussit taas ovat tuollaiset, koska illalla tuli vähän valvottua ja mietittyä maailmaa. Tekisi muuten ihan vaan pikkasen mieli avautua yhden mainosfirman inhottavasta tempusta, mutta pidänpä nyt ison kitani kiinni. Rhana.

Mutta siihen asuun. En tunnu pääsevän tässä tekstissä eteenpäin, kun ärsyttää niin julmetusti. En muistanut yhtään, kuinka tämä pimeys ei sovi minulle. Siksi koetan taistella sitä vastaan kirkkailla vaatteilla aina, kun vaan muistan. Tänään satoi niin paljon, että kumisaappaat olivat aika itsestäänselvyys pukeutumisessa. Tummansinisten kumppareiden kaveriksi puin myös tummansiniset farkut, violetin paidan ja purppuraisen laukun. Kaikki samaa sävymaailmaa, you know. Ja tarkennus takaseinään, I know. Siitä syystä iho näyttää kyllä tasaisemmalta, mutta hiukset untuvalta.

farkut – Panic in Paradise (saatu)

paita – H&M

takki – Vero Moda

kengät – Tretorn (saatu)

laukku – Asos

Taidan lähteä spinning-tunnille tätä pimeyttä vastaan taistelemaan. Jos ei ole valoa tarjolla, ainakin liikunnasta saa voimaa ja energiaa selvitä näinkin pimeästä vuodenajasta. Tulisi nyt sitä lunta, niin ei tuntuisi siltä, että asuu mustassa aukossa. Eräs toinenkin huolestuttava asia täytyy muuten mainita. En tänä aamuna saanut juotua aamukahvikupillista loppuun eikä myöhemminkään ole tehnyt kahvia mieli. Blaah, miten tylsä päivä ja tylsät jutut. Sekä aamuisen että tämän postauksen yhteenlaskettu hymiösaldo – pyöreä nolla.