Nyt on bloggaajan selkäranka löydetty. Vastailin juuri kymmenet kommenttinne läpi ja kirjoitin muutaman postauksenkin varastoon. Vielä pitäisi löytää elämään iloa, mutta ehkä sekin ajan kanssa löytyy. Eilisen lasagnen tuoksu, joka leijuu keittiöstä, ainakin helpottaa oloa hetkellisesti. Hyvä ruoka, parempi mieli – you know. Tämän hetkinen suru on niin henkilökohtainen, etten siitä täällä enempää kerro, mutta voitte olla tukenani ihan vain jättämällä normaalisti kommenttejanne tai vain lähettämällä positiivisia ajatuksia tänne lumiseen Jyväskylään.

mekko – H&M

kengät – H&M

takki – Vero Moda

laukku – H&M

En juurikaan ottanut asukuvia viime viikolla, mutta yhden sellaisen sentään löysin matkakuvien joukosta. Olin tilannut joskus Hennesin aleista itselleni maksimekon, jota en kuitenkaan ollut saanut missään käytettyä. Pidin silti mekon, koska se on hyvän pituinen tällaiselle lyhyelle tytölle jopa ilman korkoja. Pakkasin ihan hetken mielijohteesta mekon mukaan aurinkolomalle ja siellä siitä yllättäen kehkeytyikin reissun suosikkimekko.

Mitä tästä opimme? Ei siis kannata luottaa siihen typerään “jos et ole käyttänyt tätä X pituiseen aikaan, et tule käyttämään tätä koskaan” -sääntöön.:)