Hengissä ollaan, vaikka moni on ehtinyt jo muuta epäillä. Kommentteja en tosin ole ehtinyt vielä edes selaamaan enkä taida hetkeen ehtiäkään. Tulvivaa sähköpostia en tahdo edes ajatella ja ajatus jälleen huomisesta lähtien toimivasta puhelimesta kammottaa. Palasin tosiaan tuossa eräänä yönä tänne jäätävään Suomeen, mutta ihan kivuttomasti paluuni ei valitettavasti onnistunut.

Kuten ehkä huomasittekin tarvitsin hieman palautumisaikaa loman tapahtumista sekä sulatteluaikaa uutisille, joita loman lopulla kuulin. Eiköhän tästä kuitenkin kohta jo saada häntä pystyyn ja blogi pyörimään. Tosin ikävä lomakohteemme kissoja kohtaan paisui vaan aikamoiseksi, kun siirsin äsken kuvia koneelle. En taida olla vielä valmis palaamaan lomamuistojen pariin. Voisin mennä vielä hetkeksi peiton alle potemaan kulttuurisokkia.

Levollista sunnuntai-iltaa koko kansalle. Ensi viikolla nähdään taas ainakin yhden pikkujouluarvonnan ja luonnollisesti muutamien kuvarikkaiden lomapostausten muodossa.