Jes! Terassimme lattialla on kohta, jossa netti toimii jopa lähes pätkimättä. Sinnikkäiden yritysten tuloksena sain kuin sainkin sitten ladattua nettiin eilisen videon, joten kohta saatte nauttia fyysisesti blondin ja henkisesti blondin matkatouhuista. Pääsimme todistamaan kissatappelua kadulla ja kerrankin oli kamera mukana oikealla hetkellä.

Tilanne alkoi siitä, kun huomasimme ylemmältä katutasolta kirjavan kissan hiippailevan tumman kissan kannoilla varsin salamyhkäisen näköisenä. Kävelimme tätä varjostustilannetta kohti ja päädyimmekin sitten keskelle välienselvittelyä. Mitään väkivaltaista ei onneksi tapahtunut, mutta meteli oli aikamoinen!:D

Onneksi tajusin kuvata tapahtumat vielä videollekin. Pienet pahoittelut kuitenkin matkaseuralaiseni “rajusta” kielenkäytöstä. Joskus sitä vähän lipsahtelee, kun on todellinen tilanne päällä. Nyt sitten iltapäiväkahvien kimppuun ja illaksi kaupunkiin herkuttelemaan. Palaillaan huomenna kahvikonearvonnan voittajan merkeissä!:)