Nyt kävi siis niin, että Rantapallo sponsoroi meidät selvittämään, mikä onkaan äkkilähtöjen syvin olemus. Tutkailimme sääkarttoja ja matkakohteita hetken aikaan, varasimme sitten sopivan hetken tullen lennot ja hotellin valitsemaamme matkakohteeseen, pakkasimme pikaisesti matkalaukkumme ja lähdimme etsimään teille vastauksia kysymyksiin, joita nuo jännittävät, mutta niin ihanan edulliset äkkilähdöt ihmisissä herättävät.

Matkakohteeksemme valikoitui lopulta äkkilähtöjen hintojen ja aikataulujen perusteella Puerto Rico, tuo Kanariansaarten aurinkovarmin matkakohde. Päädyimme majoittumaan Aquasol Apartments -hotelliin, tuohon lomakylämme homoystävälliseen majoituspaikkaan. Jos mietitte, mitä ihmettä minä tällä kertaa hörisen, kurkatkaapa tuo alla oleva kuva. Itsehän etsin hotellin kuvauksesta lähinnä nettitietoja, mutta onhan se nyt mukava tietää, että hotellimme on varsin suvaitsevainen.;)

Nyt on aika nukkua yön yli ja lähteä tutkimaan ympäristöä. Palaillaan taas pian lomafiilisten ja ehdottomasti myös lomakuvien muodossa. Kuvasin videonkin tuossa äsken, mutta katsotaan, minä vuonna tämä kamala netti saa sen ladattua katseltavaksenne…

(kuva hotellin sivuilta)