Päivän paras pikkumusta on KappAhlin tämän syksyn Vintage Stories -mallistosta. Siinä on kaikkea, mitä mekoissa rakastan. Löytyy kaunis leikkaus, hyvä pituus, seksikästä pitsiä ja huumaavia hapsuja. Lisäksi mekko on samaan aikaan sekä symmetrinen että koristelultaan epäsymmetrinen. Malliston pitäisi löytyä kaupoista tänään, mutta itse en ehdi tänään sitä sovittamaan. Eikä varmaan pitäisikään, sillä vaatekaappini tursuaa toistaan ihanampia mekkoja!:D

Päivän paras pesuaine on Perlanalta saatu mustille vaatteille tarkoitettu pesuaine. Olen saanut tätä testiin aiemminkin ja tykästyin tähän jo silloin niin, että ostin tätä aina vanhan pullon loppuessa uuden lisää. On siis mahdollista, että blogistani löytyy tämän tuotteen hehkutusta jo aiemminkin, mutta koska ystäväni eivät ainakaan olleet tuttuja kyseisen aineen kanssa, tahtoisin infota tällaisesta teitäkin. Jos vaatekaappinne valtaväri on musta, harkitkaa tätä vakavasti.

Päivän paras silmämeikkikikka on simppeli sisäkajal. Jos himoitsee tummia silmiä ja intensiivistä katsetta, mutta luomivärin käyttö tuntuu haastavalta, suosittelen kokeilemaan mustaa kajalia. Kajalhan levitetään suhteellisen pehmeällä meikkikynällä sisäluomelle eli ripsien ja simämunan väliselle aluelle. Näissä kuvissa minulla on sisäkajalit sekä ylhäällä että alhaalla, mutta on makukysymys, tykkääkö niitä pitää vain alhaalla.

Päivän paras pastilli on mustassa askissa myytävä Läkerolin Liquorice Vanilla -pastilli. Jos joskus muistan ostaa käsilaukkuuni pastilleja, silloin käännyn 80 % varmuudella näiden puoleen. Sekä vanilja että lakritsi ovat lähellä sydäntäni. Lisäksi lempeä maku, joka menisi karkista, mutta tekee hyvää hampaille. Toimii!:)