Tuota teemaa ei sitten kannata ottaa liian vakavasti. Kasasin vaan sman otsikon alle monta samaan aiheeseen eli nappuloihin liittyvää ihastuksenkohdetta. Kyllä te minut ja hömpötykseni tiedätte. Kirjoitan siitä aiheesta, mistä milloinkin on jotakin sanottavaa.:)

Viikon paras lapsikuvaukseen erikoistunut valokuvaaja on  Piritta Lipiäinen. Törmäsin tähän blogiin sattumalta, mutta tiesin heti, että jos itselläni olisi lapsi(a), hankkisin kuvausajan Lempäälään tälle naiselle. Selailin hänen ottamiaan kuvasarjoja läpi ja jotenkin kuvien fiilis oli juuri niin ihanasti arjen ja unelmien välimaastossa, että ihastuin. Jotkut sanovat, että hääpuku kannattaa ostaa silloin, kun se osuu täydellisenä tielle. Oli miestä tai ei. Ihan siihen en taivu, mutta lasteni kuvaajan voin hyvin päättää jo etukäteen. Lipiäisen valokuvablogi löytyy tämän linkin takaa.:)

Viikon paras äitiys-/raskausvaate on H&M:n MAMA-malliston violetti neulemekko, jonka ympärille kasasin tylsyyksissäni myös syksyisen haaveasukollaasin. Kuvan kengät ovat Clarksin (Ellokselta), kaulakoru on Gina Tricotista, nahkatakki (jota ei saa pitää kiinni) taas on Mangon ja laukku löytyi Dolce Far Nienten kokoelmista. Lisäasusteiksi vielä paksut mustat sukkahousut ja leveä hymy. Kyllä kullanvärinen metalli vaan näyttää niin hyvältä murrettujen värisävyjen kanssa.

Viikon paras lelu on PaaPii Designin pinkki Bambi-pehmo. Mietin jo pariinkin otteeseen tämän ostamista ystäväni lapselle, mutta en tiedä, raskisinko enää luopua tästä, jos saisin tämän käsiini. Bambia myy ainakin (sekä tee-se-itse -versiona että valmiiksi kasattuna) PaaPii Design SHOP -verkkokauppa. PaaPii Design-merkistä löytyy muuten vähän laajempikin postaus blogini arkistoista tämän linkin takaa.:)