Tuosta varvaskynsilakastani tuli kyselyä sekä blogiin että sähköpostiin, joten pistetäänpä siitä hieman lisätietoja. Kyseessä on siis Elle Style Awardsien lahjakassista löytynyt Yves Rocherin kynsilakka. En ole tämän syksyn burgundi-, viininpunainen- tai munakoisovillityksestä mitenkään älyttömästi syttynyt, vaikka kyseiset värit ihania ovatkin. Tämä lakka kuitenkin ihastutti niin, että sorruin tilaamaan jopa erään vaatteen aika samassa sävyssä. Ja tämän sävyn nimihän on muuten Rubis.

Tänään olikin siitä erikoinen päivä, etten jaksanut postailla puoliltapäivin ja päätin käyttää postauksen suunnittelussa säästetyn ajan hyödyksi. Päädyinkin sitten leipomaan ja huomenna, jos luoja suo, pukkaa herkullista leipäohjetta heti aamusta. Testailin tänään huvikseni midimittaista hametta ylleni neulepaidan kanssa, koska en ollut jotenkin rotsituulella. Hame oli ylläni aivan älyttömän mukava eikä se, että pituus on vähän hassu, haitannut yhtään. Tosin minua nyt ei muutenkaan haittaa, jos joku vaate ei saa minua näyttämään 10 senttiä pidemmältä ja 10 kiloa hoikemmalta.

Muistatteko muuten, kun käytin tuota neuletta osana haavekollaasia tässä postauksessa? No, se jäi sitten sen verran kaivelemaan, että pakkohan se oli lopulta alekoodilla tilata. Uskomatonta on se, että tuo syksy venyy edelleen ja ulkona selviää ilman untuvatakkia eli tuo neule toimitti tänään takin virkaa. Kovin monena vuonna ei lokakuun lopussa ole tällaisissa vaatteissa ulkona hiihdelty. Tai on nimenomaan hiihdelty.;)

neule – H&M

hattu – H&M (miesten)

hame – H&M

kengät – Aldo

Kohta pitäisikin syventyä taas siihen tuskaiseen tenttimateriaaliin. Tilasin muuten itselleni hemmotteluksi loppuviikolle kampaaja-ajan. Saa nähdä, mitä siellä sitten tulee tehtyä. Alkuvuodelle minulla on jo suunnitelma, mutta nyt en tiedä, miten eläisin siihen asti. Kaipa sitä joku väliaikaisratkaisu pamahtaa mieleen. Afrotukka, piilokalju tai muuta jännittävää. Vitsi!