Postailinkin jo aiemmin Grimas-kosmetiikkamerkin tuotteista yleisesti. Nyt olisi aika paljastaa, mitkä tuotteet ovat Grimasilta saamastani paketista nousseet suosikeiksini. Erääseen tapaukseen ihastuin jo testimeikissä, mutta pari tuoetta pääsi yllättämään minut ihanuudellaan. Katsotaanpa, millaisia juttuja tältä merkiltä eniten fanitan.

Monipuolisuus on useita Grimasin kosmetiikkatuotteita yhdistävä tekijä. Siksi suosikkilistalleni nousi nopeasti erittäin monikäyttöinen valkoinen töhnä eli vaalennusvoide. Oikealta nimeltään tämä on Créme Make-up ja sävy on 001. Voiteella voi helposti säätää meikkivoiteen sävyä vaaleammaksi tai vain tuoda hieman valoa nykyisen sävyyn. Samoin huulipunan tummuusastetta voi muuttaa sekoittamalla siihen haluamansa määrän vaaleaa voidetta.

Tummanruskea luomiväri saattaa kuulostaa tylsältä, mutta sitä se ei todellakaan ole. Käytän tätä samaa sävyä sekä luomivärinä tai rajauksena tuomaan ruskeiden silmieni väriä esiin sekä korostamaan kulmakarvojani kulmakynän tilalla. Tämän kaunottaren sävynumero on 566.

Suora lainaus ystävättäreni suusta, kun hehkutin seuraavaa suosikkituotettani: “Mitä hittoa kukaan tekee valkoisella meikkikynällä?” Voi kuule, paljonkin! Aloitetaan vaikkapa siitä tärkeimmästä eli sisäkajalista alaluomella. Se suurentaa optisesti silmää ja luo illuusion bambimmista simmuista. Samaan syssyyn kannattaa valkoisella kynällä sipaista hehkua silmien sisänurkkiin. Luin aikanaan eräästä naistenlehdestä, että tämä kikka avaa katsetta ja hämää jopa kasvoilta paistavaa krapulaa.

Viimeinen kikka oli kovassa käytössä varsinkin lukioaikoina, mutta olen nyt löytänyt sen uudelleen. Moni tietääkin, että luomiväriä voi käyttää rajauksena, kun sen levittää kostealla siveltimellä. Koettakaapa tehdä rajaus valkoisella kynällä ja levittää sitten rajauksen päälle sitä suosikkiluomiväriä kuivana. Kyllä meinaan kestää! Tämän taikakynän sävy on 701.

Olen kaveripiirissäni tunnettu siitä, miten poskeni hehkuvat talvisin punaisina ja miten vuodesta toiseen jaksan kiukutella siitä. Keksin aikoinani sipaista vain poskilleni paksumpaa meikkiä ja jättää muuten kasvot kuulaiksi esimerkiksi sävyttävän päivävoiteen voimin. Näin meikki ei tuntuisi pakkelikerrokselta, mutta posket eivät hehkuisi ohuen meikkipohjan läpi. Olin ennen käyttänyt tähän tarkoitukseen Max Factorin Pan Stikiä, nyt sen tilalla toimii Grimasin Covercream.

Ai niin, yksi mahtava juttu vielä! Aiemmin julkaisemani arvontapostauksen yleispätevä meikkipaletti herätti sen verran kiinnostusta teissä, että nyt sitä myydään täällä nettikaupassa valmiiksi kasattuna. Olen ihan vain “pikkuisen” imarreltu siitä,  millä nimellä tuota monitoimimeikkipalettia kaupataan. Kiitos Grimas! Samaista palettia on muute myös mahdollista voittaa 31.10.2011 asti Grimas Suomi -Facebook-ryhmästä!<3