Syksy kimaltaa kultaisena

Ensin laukkujen metalliyksityiskohdat muuttuivat kultaisiksi. Sitten muotilehtien sivuilla olevista koruista suurin osa alkoi hehkua kultaa. Nyt ollaan jo siinä pisteessä, että pikkujoulujen lähestyessä moni miettii, pitäisikö pippaloihin hankkia kullansävyiset korkokengät tai peräti mekko.

Monesti tuntuu, että muoti vaikuttaa asioihin isoissa mittakaavoissa, mutta nytkin muotia voi seurata myös pienin teoin. Hopeiset nappikorvikset voi vaihtaa vaivihkaa kultaisiin ja nudehuulipunan tilalla voi käyttää beigeä punaa, jossa on pieniä kultahippuja seassa. Vaaleatukkaiset voivat kullata itseään muuttamalla hiustensa sävyä taittamaan kultaan ja ruskeaveriköt taas nauttia kullasta kauniina raitoina hiuksissaan. Ei kaikkea tarvitse tehdä suurin elkein ja pröystäillen.

Toki niinkin voi itseään toteuttaa. Mikäpä sen ihanampi aloitus kirpeälle syysaamulle kuin valita ylleen kullanhohtoinen trenssi klassisemman beigen sijaan. Jos kultaan rakastuu oikein tosissaan ja uskoo suhteen tulevaisuuteen, sillä voi maalata vaikkapa olohuoneen seinän.”

(kuva Roberto Cavalli for H&M)