Varaudu syyssateisiin tyylillä

Sateenvarjo käsilaukussa tai autossa on varmaankin se helpoin tapa varautua syksyn sateisiin. Jos vesikuuro ei kuitenkaan ropsahda niskaan täytenä yllätyksenä, aamulla voi pukeutuessa miettiä, miten varautua märkään ilmaan.

Kumisaappaat ja varsinkin värikkäät sellaiset ovat nyt himotuimpien kenkien listoilla. Ihmiset ovat alkaneet ymmärtää, että niiden ikivanhojen, lähes puhkihapertuneiden perintökumisaappaiden sijaan jalkaan voi sujauttaa omaan tyyliin sopivat saappaat. Tarjolla on niin montaa varrenpituutta, kuosia ja väriä, että kaikille löytyy takuulla jotakin.

Astetta suojaavampi sadevaruste on tietysti lapsuudesta tuttu sadetakki. Samoin kuin kumisaappaita, takkejakin on nyt tarjolla jokaiseen makuun. Takin voi hankkia joko hupulla tai sen kaveriksi voi ostaa sadelakin.

Erikoisin tapa torjua sadetta taitaa olla sadelakkia muistuttava irrallinen sadehuppu. Se jakaakin tehokkaasti mielipiteitä. Omaa huppua voi käydä etsimässä esimerkiksi merkkituotteita myyvästä Nina’s-liikkeestä.”

(kuva Marimekko)