Myssykauden avajaiset

Vielä tarkenee ilmankin, mutta tihkusade tai viileä tuuli saa monet kaivelemaan myssyn esiin. Myssy on siitä mukava lämmike, että se sopii jokaiseen tyyliin ja niitä löytyy ihan kaikissa mahdollisissa väreissä. Tässäpä muutama esimerkki, miten myssyn voi lisätä omaan asuunsa niin, että se näyttää kuuluvan siihen.

Maskuliiniseen prätkätyyliin myssy tuo kaivattua pehmeyttä. Pue siis sen nahkatakin, revittyjen farkkujen ja bootsien kanssa. Mustakaan myssy ei ole tylsä, kunhan sen kantavan hiukset ovat eri sävyä myssyn kanssa.

Syksyn runotyttö on kuin luotu käyttämään myssyä. Herkkä mekko, neuletakki ja tyttömäiset kengät luovat hyvän pohjan suloiselle tyylille. Kaiken kruunaa kuitenkin takaraivolle aseteltu vaalea myssy, jonka alta valuu kiharapilvi.

Myös tyylikäs bisnesnainen trenssitakissaan taipuu myssyyn, kun sen valitsee toimimaan muuten hyvinin neutraalin asun huutomerkkinä. Esimerkiksi punainen myssy suorastaan rakastaa beigeä syystrenssiä.”

(kuva täältä)