Tänään yllätin ystäväni ja varsinkin itseni pukeutumalla jättineuleeseeni. Tämä oli siis sarkasmia, sillä yksikään flunssa ei parane ilman tätä jättiläismäistä neuletta, jonka alennusmyynneistä joskus löysin. Tämän sisään on aivan ihana hautautua ja parasta on se, kun voi sohvalla vetää vielä jalatkin ison helman sisään ja lämmitellä niitä. Jättineule, mitä tekisinkään ilman sinua! Olo ei tosin ole vieläkään ihan priima, mutta kaipa se tästä.

neule – H&M

kengät – Bulgariasta

takki – Vero Moda

Lakkasin räkäisen tiskisession jälkeen kynteni sopimaan neuleeni värimaailmaan. Mavalalta saatu lakka (sävy Rose Shell) oli täydellinen tähän tarkoitukseen. Siinä on hieman helmiäistä, mutta kokonaisuudessaan se on hyvinkin huomaamaton ja nude. Lakkojen kuivuessa lueskelin läpi uusimman Gloria-lehden. He lähettivät sen minulle ilmaiseksi ja olen tyytyväinen, koska olen aina kokenut jonkinlaista hengenheimolaisuutta Glorian kanssa. Meillä molemmilla on syntymäpäivän huhtikuussa ja satumme olemaan vielä samanikäisiäkin. Sisters!:D

Kävin tänään jälleen postittamassa kassillisen Huuto.net-juttuja. Asuntoni lattia alkaa jo pilkottaa, ihanaa! Odotan niin innolla sitä päivää, kun saan  nuo vaate- ja kenkäkassit tyhjennettyä. Yksi kassi on menossa vaatekeräykseenkin, kun en jaksanut naputella nettiin enempää tavaraa. Ai niin, pitääkö nyt muuten tunnustaa, että kävin tänään vähän sovittelemassa tätä ihanuutta? Niin ja hakemassa jälleen kerran sushia, voi nam! Tuo wasabi muuten avaa ihanasti nenää, vinkiksi vaan muille flunssaisille sieluille. Ai niin, hajotin kenkäni tietyömaalla.:/

Olen tässä muutaman viime viikon sisään harkinnut pariinkin otteeseen lottoamista. Ensin sain sähköpostin Helkaman polkupyörän (ehkä viikko sen jälkeen, kun olin ostanut tämän testiin saamani Jopon itselleni) sekä Nokian N8 -älypuhelimen voitosta. Muutama päivä sitten taas sain kuulla voittaneeni Sunsilkin kilpailun, jonka pääpalkintona oli juttu Elle-lehteen sekä ihana ilta Elle Fashion Awardseissa ystävien kanssa. Mutta niinhän sitä sanotaan, että onnea on joko arvoissa tai rakkaudessa.:)

Nimim. sinkkutyttö-87 forever