Joskus, kun on paljon vapaa-aikaa, tykkään kokeilla erilaisia meikkejä ja meikkityylejä. Tässä eräänä päivänä keksin yhdistää marjanpunaiset kynnet metsästä löytyviin luomivärisävyihin ja pidin lopputuloksesta sen verran, etttä kuvasin sen tännekin.

Aloitetaan kynsistä. Rimmeliltä saadusta, ihanalta tuoksuvasta karpalokynsilakasta (sävy Cranberry Zest) saa vielä mielenkiintoisemman muuttamalla sen mattapintaiseksi mattapäällyslakalla. Ei se kiiltävänäkään huonoa ole, mutta huurteinen pinta kynsissä on heti jotenkin kiiltävää kiinnostavampi. Ainakin minun mielestäni.

Huurrettujen marjakynsien kaveriksi sopii sovitella erilaisia metsän sävyjä, kuten havunneulasia ja kaarnaa, toistava silmämeikki. Alaluomille, aivan ripsirajaan tupsutellaan ruskea alarajaus. Liikkuva luomi väritetään vihreäksi ja luomivakoon suditaan ruskeaa. Kulmaluita korostetaan vaalealla ja kiiltävällä luomivärillä. Kaiken kruunaa musta ripsiväri. Kuvan paletti, jota siis itse käytin meikkiini, on Isadoran lähettämä ja nimeltään Khaki Bronze.