Samalla, kun kävin tutustumassa Liu Jo -merkin mallistoihin, vilkuilin myös läpi erään toisen merkin tuotteita. Katselin ympärille vaatteita ja asuteita ihaillen. Kesti hetken tajuta, että malliston vaatteet olivat Guessin sekä Guess by Marcianon, sillä mielikuvani kyseisestä merkistä ovat olleet hieman kyseenalaiset. Guessin imagonkohotus on kuitenkin onnistunut hyvin, sillä mallisto miellytti minu suuresti. Tässäpä parhaita paloja Guessistä teille.

Ensimmäisenä kuvausuhrinani oli muuten miesten neuletakki, johon ihastuin aivan päättömästi. Nyt sellainen ihana poikaystävä tänne ja vähän äkkiä!:D

Misten puolelta siirryin ihailemaan laukkuja, vöitä, huiveja sekä kenkiä. Olin juuri avaamassa sanaisen arkkuni koskien aihetta “ihania värejä ja malleja, mutta nää materiaalit…“, kun mallistoa esittelevä työntekijä kertoi, että Guessilla aletaan panostaa nahkaisiin laukkuihin. Koin myös positiivisena sen, että tarjolla oli paljon muutakin kuin niitä logolaukkuja, joihin Guessin ole aina yhdistänyt. Oivalsin saman Guessillä kuin Marimekolla. Siinä, missä Marimekko on muutakin kuin Unikkoa, Guess on muutakin kuin muovisia logolaukkuja. Iso plussa Guessille!:)

Toki Guess tarjoaa asusteiden lisäksi vaatteitakin, joten katsastin myös ne läpi. Mallistojen värimaailman lisäksi tykästyin erilaisiin yksityikohtiin, joita vaatteista löytyi. Pitsipunttiset housut aiehuttivat erityistä ihastumista, samoin pitsikerrostoppi. Vaatteet, joihin ihastuin, olivat niin minua. Sellaisia perusvaatteita, mutta niin, että niissä kaikissa on jokin juju tai juttu.

Punainen nahkatakki upeilla olkapääkoristuksilla, I´m coming for you!<3