farkut – H&M

toppi – Gina tricot

kengät – Aldo

bleiseri – Stradivarius

Tänään ylläni oli aamupäivällä luottoyhdistelmäni eli farkut ja bleiseri. Tiedättekin jo, että rakastan farkkuja, mutta niiden lisäksi rakastan myös bleisereitä. Niillä on niin helppo ryhdistää asua kuin asua. Bleiseri ja rotsi käyvät päivittäin taistelun siitä, kumpi saa määrätä päivän asuni luonteen. Tänään (pitkästä aikaa) bleiseri voitti. Matka-asuksi vaihdoin bleiserin tilalle neuleen.

Arvatkaapa mitä? Tämä tyttö sapui hetki sitten maalle! Tarkoituksena olisi viettää aikaa sunnuntaihin asti täällä niinkin kaukana kuin Kylmäkoskella. Luvassa on myös reissu rakkauskaupunkiini eli Tampereelle. Käytännössä tämä tarkoittaa teille kivempia taustoja asukuvilleni, kissapostauksia ja muuta vaihtelua. Voiko parempaa loppuviikkoa edes olla olemassa? Se o meinaa moro ny!:)