Hehkutin vähän etukäteen tässä postauksessa KappAhlin Designers Finest -erikoismallistoa. Nyt hehkutan sitä vielä lisää, koska pääsin tekemään lähempää tuttavuutta parin tuotteen kanssa. Nämä ovat minun valintani tästä mallistosta, tosin en ole vielä ostanut niistä mitään.

Tuo toppi on malliltaan täydellinen, mutta ongelmaksi muodostuu väri. En nimittäin saa millään päätettyä, kumpi olisi kivempi sävy syystopille. Neuletoppi taas on materiaaleiltaan (puuvilla ja villa) ihana, mutta tuo malli näyttää siltä, että se on ylläni joko ihana tai ihan kamala. Nahkahousut ovat tosi kivat sekä malliltaan että yksityiskohdiltaan, mutta rahatilanteeni ei ehkä tällä hetkellä taivu niihin. Kirjekuorilaukku taas on ihan mahtava kaikin puolin ja sen voisinkin käydä ostamassa itselleni. Kun vaan pystyisin sitten vastustamaan noita muita ihanuuksia sillä reissulla!

Malliston hintoja ja materiaaleja voit kurkkia KappAhlin sivuilta tästä linkistä. Nahkahousuja on jo kehuttu täydellisiksi, mutta onko jollakulla kokemusta noista muista tuotteista?:)

(kuvat KappAhl)