Tiedättekö mitä? Olen naputellut aivan mielettömän kasan postauksia varastoon! Olen selaillut aiemmin jättämiänne postaustoiveita ja kirjoittanut loppuun luonnoksissa pölyttyneet postausluurangot. Ette usko, miten ihanaa on pitää blogia, kun sitä rakastaa. Rakastan kirjoittamista, rakastan vuorovaikutusta, rakastan bloggaamista, rakastan jopa sitä yhtä kärttyistä lukijaa, joka jo on vuosia koettanut murtaa minua. Harmi, että hänellä on monta kymmentä tuhatta ihanaa lukijaa voitettavanaan ennen kuin hän pääsee lähellekään minua. Tämän avautumisen jälkeen siirrytään sutjakasti asukuviin.

paita – Gina Tricot

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

takki – Vero Moda

kengät – Seppälä

En normaalisti postaile asujuttuja näin aikaisin, mutta tehdäänpä kerrankin poikkeus. Lähden ihan juurikin näillä hetkellä tyttöjen kanssa aamukahville kaupungille, joten en pääse tänään enää postailemaan tai varmaan edes tietokoneelle. Ajastin silti teille illaksi herkkuja, kirjaimellisesti. Päivän asuksi valitsin luottofarkut, raikkaan valkoisen yläosan ja mukavat kengät. Ihan vaan, että jaksan juoksennella koko päivän ympäriinsä enkä ole ylipukeutunut. Olisin nimittäin halunnut pukeutua ihan toisin, mutta se olisi mennyt niin överiksi!

Kenkien kanssa tuli hieman ongelmia, koska ei voinut laittaa niitä kenkiä, jotka tähän asuun olisivat parhaiten sopineet. Ärsyttää, kun olisin tahtonut laittaaa tänäänkin huimat korot jalkaan, mutta niitä kun ei ole luotu koko päivän kestävään kävelyyn. Niillä suoritetaan vain pikaisia pyrähdyksiä, kuten posti- tai kauppareissuja. En muuten yleensä edes tykkää käyskennellä kaupungilla, mutta näin syksyllä sekin tuntuu kivalta.

Nyt sitten kipsuttelen kaupungille kahvittelemaan ja shoppailemaan. Tuo tuossa yläpuolella on muuten massiivinen ostoslistani. Ties vaikka mukaan tarttuisi uusi syyshattu, hieno pressopannu tai se maailman paras ripsiväri. Myöhemmin illalla starttaavatkin sitten meidän tyttöjen omat rapujuhlat. Palaillaan niihin pirskeisiin joskus myöhemmin ihan kuvien kera. Postailen vielä illalla teille täydellisen sämpyläreseptin, kun sen perään kyseltiin jo parikin kertaa. Mukavaa lauantaita kaikille!