Muistuttelinkin teitä jo aamulla tämän päivän väriteemasta. Rehellisyyden nimissä olin päättänyt jo viikkoa etukäteen pukeutuvani tänään punaiseen bleiseriini, jonka ostin Espanjasta. Kohtalo oli kuitenkin eri mieltä ja kun sovitin takia ylleni, siitä ratkesi selästä sauma. No mutta kiva, en ollut ehtinyt edes vetää sitä kunnolla ylleni. Tähän ketutukseen eivät kyllä auttaneet edes viinirypäleet ja kermavaahto. Voi ärsytys!

Varasuunnitelmaahan minulla ei ollut, mutta sellainen muodostui nopeasti, kun kurkkasin farkkuhyllylleni. Olen siitä onnellisessa asemassa, että kaapistani löytyy farkkuja lähes kaikissa sateenkaaren väreissä, joten väriteemat on helppo toteuttaa farkkuasulla. Onhan se vähän tylsä vastaus haasteeseen, mutta tuo bleiseri ärsyttää sen verran, etten jaksanut kehitellä mitään kiinnostavampaa.

Bongailin tänään kaupungilla tarkoituksella punaisia asuja sekä asusteita ja yllätyin positiivisesti siitä, kuinka paljon punaista ympärilläni näkyi. Osahan saattaa olla ihan vaan sattumaa, mutta varsinkin eräs tyttönen, jolla oli punainen laukku, punaiset Nokian Hai-kumisaappaat ja vielä punainen sateenvarjokin, sai hymyn nousemaan huulilleni. Ihanaa, kun ihmiset osallistuvat tällaiseen tempaukseen! Se ei edes vaadi paljon panostusta aamulla. Jos hei joku blogillinen osallistui tähän teemaväripäivään, linkittäkää vaikka tuonne kommenttiboksiin omat asupostauksenne. Olisi kiva nähdä, mitä muu keksivät ylleen.:)

takki – Vero Moda

toppi – Panic in Paradise (saatu)

farkut – Panic in Paradise (saatu)

kengät – Minelli

Tätä asua nähtiin tänään muuten parinakin versiona. Aamulla kenkinä oli ballerinat, päivällä prätkäbootsit ja illemmalla nuo korot. Testasin myös pitkään aikaan, sietäisinkö rintsikoiden olkaimien vilkkumista, jos päättäisin jo aamulla, että se on tahallista. Enpä tiedä, kyllä se vieläkin näyttää oudolta omaan silmään, vaikka kaverini mielestä mustan topin alta vilkkuvat punaiset olkaimet olivat seksikkäät. Pöh!:D

Ja entäs se kolmijalka kameralle. Pakko sanoa, että en kyllä tiedä yhtään missä se on. Siis ei mitään hajua. Olenkohan mahdollisesti myynyt sen joskus, koska muistaakseni vanha kamerani oli siihen liian painava. Mukava, kun oma muisti alkaa tehdä tepposia. Itse asiassa olen aika varma, että myin sen jollekin. Ehkä. Varhaisiän dementia, täältä tullaan. Muistin sentään lisätä loput tavarat huudettavaksi, ne pääsee katsomaan tästä linkistä.

Parasta tässä päivässä oli herkkupatukka(:D), jonka nautiskelin mehevässä mukavassa sängyssäni hyvän kirjan kanssa. Miksi kaikki parhaat herkut ovat aina näitä kausituotteita! Kysynpähän vaan. Mutta nyt lähden tuon patukan suoman energiaryöpyn voimin etsimään kandiini artikkeleita. Toivotaan, ettei nakki pala siihen touhuun ihan heti. Aihe oli nimittäin vähän kiinnostavampi silloin 3 vuotta sitten, kun sen päätin. Mukavaa loppupäivää, toivottavasti te saatte tehdä jotakin kivaa, josta nautitte todella.