Indiedaysin ja Marimekon kampanjasivun Marimekko-uutisten seasta löytyi varsinainen helmi, joka vaatii nopeita päätöksiä ja vielä nopeampaa toimintaa. Marimekon syysmalliston takkeja löytyy jokaiseen makuun. On värikästä villakangasta, muhkeampaa talvitakkia ja pirteitä sadetakkeja. Räikeiden värien rinnalla tarjoillaan myös perinteisempiä värejä, kuten rauhallista mustaa ja harmaata. Tähän päivään tosin sopisi parhaiten tuo punainen takki.

Jos takkikaapissa ammottaa vähintään yhden täydellisen takin mentävä aukko, se kannattaa täyttää nyt. Ai miksi? Koska tämän viikonlopun ajan eli 9.-11.9.2011 välisenä aikana kaikista Marimekon takeista annetaan 15 % alennus!

Marimekon takkivalikoiman voit kurkata täältä. Tuossa ylhäällä näkyvät minun suosikkini tämänhetkisestä takkivalikoimasta. Tuota turkoosia harkitsin vakavissani ja toisaalta laadukas sadetakkikin olisi ihana. Kuka lähtee takkikaupoille?:)