Tällä on uusi villitys. Tää tykkää nykyään kommunikoida Facebook-ryhmässään ihan enemmän kanssa. Linkkailen sinne välillä kaikkea kivaa, kuten reaaliaikaisia fiiliksiä ja muuta hömppää. Sitten tää tykkää hirmusti, kun ne jutskailee tän kanssa siellä aina, kun tää ei jaksa tehdä koneella töitä, vaan haluaa surffata vähän. Olipa ärsyttävässä muodossa kirjoitettu kappale. Nyt tää lopettaa tän sössöttämisen.

Tulin tänään onnelliseksi niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin vakuutusyhtiön mainoslappusesta. Mutta katsokaa nyt, miten söpö sydän se on ja kuinka siinä lukee ihan vastaanottajan nimikin. Vähän sama, kun Sonera joskus lähetti synttäri- tai joulukortin ja liikutuin siitä. Luomalla illuusion henkilökohtaisuudesta ei ole kovin vaikea tätä tyttöä tehdä näköjään onnelliseksi. Varsinkaan tällaisena p*skapäivänä.:/

Päivän asuna on tänään toiminut mekko. Tai oikeastaan kaksi, sillä tuon läpinäkyvän luomuksen alla on ihonvärinen kokovartalosukkamekko. Nappasin päällysmekosta pari värisävyä ja etsin sitten varastoistani samanvärisiä asusteita. Hassu kaula-aukko piilotettiin paksulla vyöllä ja violetin/purppuran sävyä toistin nilkkureillani. Teippasin muuten isovarpaani niin, ettei sinne menisi pöpöjä. Ei tarvitse siis huolehtia, äiti. Paranen kyllä lokakuun alkuun mennessä ja sitten hölkätään niin maan p…irusti.

mekko – H&M

kokovartalosukka aka alusmekko – Asos

vyö – 2nd hand

kengät – Spirit

Koetin vähän järjestellä syksyn kursseja, mutta muutaman kohdalla näyttää pahalta. Voin kertoa, että jos niiden suorittaminen ei syksyllä onnistu, lähden samantien maalle johonkin navetan nurkkaan asumaan ja punomaan suunnitelmia maailmaa vastaan. Olen henkisesti varautunut jäämään tänne enintään vuodenvaihteeseen ja jos sen pitäisi venyä kevääseen, tulen sekoamaan. Oikeasti. Näyttää pahalta, joten täytyy kehitellä b-suunnitelmaa. Mutta ei siitä sen enempää vielä, siirrytään muihin tyhmiin asioihin.

Se eilen peräänkuulutettu kamerajalustakin on vähän enemmän kuin “vain vähän hukassa”. Taidan käyttää illan sen etsimiseen! Nuokin asukuvat otettiin tänään kameraviritelmällä, vaikka tarkoitus oli ryhdistäytyä. Tänään ei onneksi tarvitse kiukutella kuvausvalosta, koska satoi vettä ja valo osui siksi parvekkeelleni tasaisesti. Kiitos siitä säiden jumalille! Jotain hyvää tässäkin päivässä, hemmetti soikoon…