Äh, tämä päivä on vain venynyt ja vanunut eteenpäin. Aivan kuin purkka, jota vaan jauhaa, vaikka maku on loppunut ja ajat sitten. En saanut tänään oikeastaan mitään aikaiseksi, jumitin vaan ihan kunnolla. Lukukausitarran noutaminen tökkäsi nettipankin jumittamiseen ja spinning-tunnille lähtö tulehtuneeseen varpaaseen. Vaatteiksikin nappasin vain nopeasti eiliset housut ja niille jonkun yläosan. Syy siihen, miksi nassunikin näyttää hieman valjulta, on laiskuus. Sutaisin vain ripsiväriä, jotta silmäni pysyisivät kuvissa auki. Hiuksia eli tuota mustaa takkukasaa en edes kommentoi.

housut – Lindex

toppi – Amisu

rannekoru – Våga

kengät – Spirit

Tiedättekö, että on ihan mahtavaa, miten huimasti kommenttienne määrä lisääntyi, kun aloin taas kirjoitella näitä pidempiä postauksia. Ihana, kun nyt on aikaa kertoa enemmän kuulumisia eikä tarvitse juosta koko ajan jonnekin ja hokea “palaillaan myöhemmin”. Huomiseksikin on luvassa laaja aamupostaus aiheesta tuoksut. En millään malttaisi lopettaa kirjoittamista, vaan saatan naputella parikin postausta päivässä varastoon odottamaan julkaisua. Ai mikä turboinspiraaatio?;)

Tämä asupostaus venyi näin myöhään, kun en vaan saanut noustua sohvalta ylös. Onneksi kaverini kokkaili herkullisen aterian laiskalle ja tarjoili sen vielä kiltisti sohvalle asti. Meillä on hyvä diili, jossa vähemmän laiska palvelee enemmän laiskaa. Roolit vaihtuvat aika tasaisesti, joten kumpikin hyötyy sopimuksesta yhtä paljon. Onneksi näitä henkisiä tukipilareita löytyy vain puhelinsoiton Facebook-viestin päästä.

Voisin oikeastaan luovuttaa tämän päivän suhteen ja painua teemukin kanssa sänkyyn lukemaan Jonnalta nappaamaani kirjaa. Sen naisen kirjakokoelma on valtava ja olenkin ottanut tavakseni napata sieltä aina luettavaa junamatkoille, ettei aina tarvitsisi tuhlata rahojaan R-kioskin pokkarihyllylle. Vastineeksi vien Jonnalle sitten niitä kirjoja, joita olen menomatkaa varten ostanut. Tuollainen pokkari kun kuluu parissa tunnissa, kun oikein innostuu ahmimaan rivejä. Viettäkäähän tekin rentouttava ilta!:)