Eiliseen Huuto.net-kenkäkasaan on nyt lisätty muutama pari lisää kenkiä sekä pieni kasa laukkuja. Käykääpä siis kurkistamassa täältä, jos löytyisi jotakin teidän makuunne sopivaa. Kaikki tuotteet ovat postikuluttomia. Lisäilen varmaankin vaatteita tuossa ensi viikon aikana, mutta nyt ei ihan riittänyt energia sen pinon kuvaamiseen. Yllättävän paljon tuo naputtelu vie energiaa, mutta kun noista on pakko päästä eroon. Jos vuodenvaiheessa on edessä muutto, tätä tavaramäärää ei saa hyvällä tahdollakaan tungettua yksiöön.

Tänään treenailin huvikseni vaatteiden kerrostamista. Aloitin tuubitopista, jonka päälle pujotin läpinäkyvän pitsitopin ja lopuksi kuorrutin toppikasan vielä röyhelöliivillä. Alaosaksi valitsin harmahtavat chinosit. Sen verran tyttömäiseltä tuo oloni tuntui, että tein vielä kenkävalinnankin piruuttani korkkarivalikoimani selkeästi söpöimmästä päästä. Aika höttöinen asuhan tästä syntyi, kun mukana ei ole mitään tummaa tuomassa ryhtiä tähän hattarakasaan. Ja hattua ei lasketa, koska se sulautuu tuohon tummaan hiuspehkoon vähän liiankin hyvin.;)

housut – Lindex

toppi – H&M

toppi – H&M

liivi – H&M

kengät – Halens

hattu – H&M (miesten)

Huomenna olisikin sitten edessä opinto-oppaan noutaminen ja syksyn kurssien suunnitteleminen. Ne puuttuvat 16 opintopistettähän koostuvat ympäristötieteistä (3 op), tilastotieteistä (4 op), englannista (2 op), kandin teoriaosan puolikkaasta (6 op) sekä ruotsin puolikkaasta (1 op). Lupaan kyllä ilmoittaa teille ajoissa, kun ruotsin kirjallinen tentti lähenee, sillä silloin tässä blogissa manaillaan ja paljon. P*rkele, kuinka paljon jag hatar svenska ja sitä rataa!:D

Tähän loppuun vielä tämän viikonlopun ehdottomasti paras biisi. En ole aiemmin oikein välittänyt Chisun musiikista, varsinkin se hemmetin badenbadenbaden-renkutus aiheutta kamalan päänsäryn ja ketutuksen. Tässä uudessa kappaleessa on kuitenkin jotakin hyvin pysäyttävää ja koukuttavaa. Kuunnelkaahan uusi Sabotage-kappale täältä Spotifysta, ellette ole jo tähän törmänneet. Koetin laittaa videonkin tuohon loppuun, mutta Youtubeapa ei nyt huvittanut näyttää sitä. Sitten vaan mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!