Kiitokset kaikille ihanille, jotka tsemppasivat minua eilisissä mietelmissäni. Pelkäsin kuollakseni, että se tulkitaan jotenkin väärin, koska näin isoja ja henkilökohtaisia asioita on välillä vaikea selittää. Onneksi väärinymmärryksiä tuli vain pari. Yleensä kaveriporukoissakin tämä keskustelu muuttuu kitinäksi siitä, kuinka en muka arvosta kavereideni koulutussuunnitelmia, vaan pidän itseäni heitä parempina. Koeta siinä sitten selittää, että ihan omaa elämääni tässä mietin – aivan sama, mitä muut tekevät. Pääasia, että kaikki ovat onnellisia. Onneksi te ymmärrätte. Kiitos!


Sitten sukelletaankin takaisin ihanan stressittömään ja pinnalliseen maailmaan. Tänä aamuna mekotti ja rankasti. Rakensin sitten mekon korkeavyötäröisestä hameesta ja läpinäkyvästä topista. Lopputulos oli jotenkin syksyinen ja se miellytti minua, vaikka yleensä pukeudun aivan eri tyyliin. Jotta asusta ei tulisi liian tyttömäinen, länttäsin päähäni härskin vihreän indianajonesgoeswild-hatun. En tajua, mistä olen kehitellyt tämän nykyisen tapani ihastua hieman outoihin vaatteisiin ja asusteisiin. Jokin sellaisissa jutuissa, joille kaverini pyörittelevät silmiään, vain kolahtaa.

hame – Gina Tricot

toppi – H&M

kengät – Minelli

laukku – Asos

hattu – Gina Tricot (saatu)

Yleensä en voi sietää rintsikoiden näkymistä vaatteiden läpi, mutta tässä asussa se jotenkin toimii. Ihan ihme päivä, kun tuli kokeiltua kaikkea, mistä en normaalisti niin syty. Mukavuusalueelta poistuminen kuitenkin kannatti jälleen kerran. Ja mikäs sen kivempaa kuin pukeutus välillä epätyypillisesti itselleen, sen jälkeen oma tyyli tuntuu taas piristävältä.

Tuo hapsullinen nahkalaukku lukeutuu muuten vaatekaappini aarteisiin. Omistan useammankin sellaisen vaatteen, asusteen tai kenkäparin, joista tykkään hulluna, mutta en silti saa käytettyä niitä kuin ehkä kerran vuodessa. Mutta ehkä siinä se salaisuus onkin. Nämä aarteet pysyvät aarteina, kun niistä ei tee arkisia eikä niitä käytä puhki.:)