Viikon paras kosmetiikkatuttavuus on Frantsilan Luomuyrttitilalta saatu Midsummer Rose -kuorintavoide. Minimaalisilla rakeilla ryyditetty ja hennosti ruusulta tuoksuva voide on rasvapitoisuudeltaan peräti 33-prosenttista eli juuri sitä, mitä syksyä koti kuivuva ihoni kaipaa. Isoin plussa riittoisalle kuorintavoiteelle tulee kuitenkin siitä, että sen raaka-aineet ja tuotantotavat täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka-standardit. Ne kerrat, kun tuotteiden sisällysluetteloja jaksan selailla, yllätyn kyllä iloisesti, kun suurin osa raaka-aineista on vielä luomulaatuisia. Frantsila ei myöskään kannata eläinkokeita.

Tuubi (40 ml) tätä ruusuntuoksuista ihanuutta maksaa n. 16 euroa ja tätä saa lähes kaikista luontaistuotemyymälöistä, ekokaupoista ja suurimpien tavaratalojen luontaistuoteosastoista. Hellävarainen mutta tehokas kuorinta on muuten ihana myös siitä, että se sopii kaikille ihotyypeille. Rakastan!<3

Viikon paras kahvielämys on ihanan villi appelsiinikahvi, jotta ostin Mokkamestareilta vähän aikaa sitten. Crazy Orange -niminen kahvi tuoksuu aivan makealta purkalta ja maku on kivan jälkiruokamainen. Toista kahvirakkauttani eli kookoskahvia lukuunottamatta näille makukahveille paras sekoitussuhde on mielestäni puolet makukahvia ja puolet maustamatonta. Kookoskahvi on niin mietoa, että sitä juo ihan sellaisenaankin.

Viikon parhaat kengät ovat Aldon tolppakorot, joita olen nyt tehokäyttänyt tämän kesän aikana kumman paljon. Paksun koron ja platformin ansiosta näinkin korkeilla koroilla on yllättävän hyvä kävellä. Tukevat kengät on jalassa aivan ihanat, mutta ne eivät silti vedä liikaa huomiota itseensä. Taidan lisätä nämä parhaiden eBay-löytöjeni listalle.

Viikon paras piilopaikka on muuten pahvilaatikko. Innokas piiloutuja eli kissaherra nimeltä Finski ainakin väittää näin. Pahvilaatikkoon sukellettiin piiloon mm. aiemmin tällä viikolla, kun tuli aika lähteä eläinlääkärin vastaanotolle!:D