Joinakin päivinä fiiliksen voi pelastaa jokin hyvinkin yllättävä asia. Pari päivää sitten allekirjoittanutta mökötytti ihan kunnolla. Kävin sitten noutamassa postista paketin ja sen sisältö veti ihan sanattomaksi. Vaikka tämä ei ole ihan ensimmäinen shampoolähetys tälle tytölle, jotenkin tämän paketin fiilis kolahti. Lähetys tuntui yllättävän henkilökohtaiselta. Kuinka säälittävää on, jos liikuttuu siitä, että joku on nähnyt vaivaa koristella tuotelähetyksen kauniisti ja selvittää sen vastaanottajan kengänkoon?:D

Paketti oli tosiaan hiustenhoitotuotemerkki Aussielta ja sen sanoma oli lyhykäisyydessään se, että Aussiella vietetään nyt juhlavuotta, joka on nimetty ovelasti Aussieversaryksi. Tällä kertaa Limited Edition -tuotteilla juhlitaan Australian 110-vuotisjuhlaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tutut tuotteet löytää kauppojen hyllyistä juhlakuosiin puettuina eli astetta söpömmissä pulloissa kuin yleensä.

Jos muuten tykkäätte Aussien tuotteista tai tahtoisitte kokeilla niitä ilmaiseksi, kolme onnekasta voittaa Aussiet koko vuodeksi muotijatrendit-Sallan arvonnasta täältä. Nyt siis äkkiä osallistumaan!:)