Etsi alennusmyynneistä monikäyttöisiä vaatteita

Alennusmyyneissä alkavat olla loppurysäykset käsillä. Mekin, jotka olemme niitä alkualeja vältelleet, sorrumme usein täyttä satasta lähenevien alennusprosenttien edessä. Sortuminen aleissa ei silti tarkoita automaattisesti hutiostoksia, jotka jäävät kaapin pohjalle. Osta siis aletuotteita, jotka palvelevat sinua vielä pitkään kesän jälkeenkin.

Iso ja löysänmallinen kauluspaita käy kesällä rennosta rantavatteesta ja syksyllä sen voi pukea shortsien kanssa napitettuna. Shortsitkaan eivät ole huono ostos, sillä kylmemmällä ilmalla niitä voi käyttää paksujen sukkahousujen kanssa. Samoin mekot sopivat syksymmälläkin, kun jalat verhoaa sukkiksilla ja olkapäille heittää neuletakin.

Asustepuolelta nahkalaukku on varma sijoitus. Värikkäitä laukkuja myydään usein klassisia mustaa ja ruskeaa halvemmalla. Ne sopivatkin kivasti kesäfiilikseen, mutta piristävät myös syksymmällä tummempia asukokonaisuuksia. Nahkakengät taas sopivat sekä kesämekkojen että myöhemmin pitkien housujen tai vaikka pidempien helmojen kanssa.”

(kuva täältä)