Jotta saisitte tänne bloggaajastanne vähän naamakuviakin välillä, käväisin aamulla luksusostoskeskuksessa nimeltä Tokmanni ja ostin kestohiusvärin tyvikasvuni tuhoksi. En ollut aiemmin kokeillut tätä vaahtoväriä, mutta mainonnan orjana päädyin sitten valitsemaan sen. L’Oréalin Sublime Mousse mainostaa itseään hyväntuoksuisena ja helposti levitettävänä kestovärivaahtona. Eli siis vaahtokestovärinä. No, miten vaan!:D

Pahoittelut noista yllä olevista kuvista herkkähermoisille. Lähtötilanne oli siis se, että lähes mustissa (mutta oikeasti tummanruskeissa) hiuksissani oli harmahtava tyvikasvu ja aurinko oli vaalentanut hiusrajani haituvat lähes blondeiksi. Latvasta puski tuttuun tapaan läpi joku kivikautinen punasävy, joten latvaosastoakin piti vähän käsitellä.

Vaahdolla värjääminen onnistui ihan mahtavasti. Purkista riitti väriä helposti pitkiin hiuksiini, toisin kuin normaaleista väripurkeista, joita tarvitsen yleensä kaksi. Tuoksu oli aika samanlainen kuin perushiusväreissäkin, ehkä himpun miedompi. Lopputulos oli miellyttävä, mutta valitettavasti tuolla romupokkarilla otetut keltaiset kuvat eivät olleet. Napsin siis nyt illalla hämärämmässä paremmat, koska tuo kamera sekoaa aina, kun sillä kuvaa auringonvalossa. Nyt voinkin lähteä ulkoiluttamaan uutta tukkaani kesäteatteriin. Palailemisiin!