bb hipster for her

Ihan itse yritin muodostaa noista bokseista sydäntä, olkaa siis helliä! Ajattelin sen kunniaksi, että palasin äsken sateiseen Jyväskylään, postata värikkäistä ja piristävistä asioista. Sain nimittäin vähän aikaa sitten toteutetusta Björn Borgin kampanjasta palkkioksi alusvaatteita ja ne olivat mukanani reissussa. Ei varmaankaan tarvitse erikseen kertoa, miten kivoilta nuo kirkkaat värit näyttävät ruskettunutta ihoa vasten? Miksi olenkaan tuhlannut vuosia tylsien mustien, valkoisten ja beigejen alusvaatteiden parissa! Nämä eivät hankaa tai hierrä eli voisin kuvitella näiden sopivan myös treenialusvaatteiksi, sitä pitääkin testata seuraavaksi.

bb2

bb1

Hipsters-mallisten alushousujen, joita tulikin aikamoinen määrä, lisäksi valitsin kaksi alusasusettiä. Oranssi setti vilahtikin jo kampanjapostauksen kollaasissani, mutta toisen setin värin valitseminen oli haasteellista. Päädyin lopulta violetteihin, jotta toinen setti olisi tyttömäisen pitsinen ja toinen pinnaltaan käytännöllisen sileä. Kyllä näissä kelpaa nyt viettää kesää, kun olo on kuin karamellilla.;)

bb alusvaatesetit