lollerokollaasi

Älkää pelästykö noita kuvia. Tahdoin vain näyttää teille, että joskus asukuvia räpsiessä kamera tellentaa hieman oudompiakin otoksia meikäläisestä. Mutta asiaan. On aika paljastaa Superkauppa-arvonnan onnekkaat voittajat. Uskokaa tai älkää, mutta luin kaikki osallistumiskommentit läpi (oli pakko, kun piti jättää laskuista pois epäkelvot) ja alkoi vähän harmittaa, etten voi arpoa useampaa palkintoa.

Kamera lähtee kuitenkin nimimerkille Huominen. Hänen kommenttinsa kuuluu näin:

Luulenpa, että haluaisin kuvata sen hetken, kun seuraavan kerran olen taas aidosti ja täydellisesti onnellinen :)

Hauskat kuulokkeet puolestaan saa Tarja, joka kommentoi näin:

Jopas sattui arvontaan kaksi tuotetta, joiden molempien ostamista on tässä pähkäilty. Ensinnäkin kamera: pienempi tytär rikkoi toisen (pokkarin) objektiivin. Tarvittaisiin uusi kamera, jota on kiva kuljetella mukana. Ja mitäkö kuvaisin: tyttäriä kesäleikeissä tietenkin! :-) Ja Ipodin peruskuulokkeet eivät tahdo pysyä millään korvissani ja olen miettinyt uusien, eri mallisten ostoa saamatta sitä aikaiseksi. Nuo näyttävät malliltaan oikeilta. Puhumattakaan, että ovat maailman söpöimmät!! Tahtoo – ja niin varmaan tyttäretkin, jotka rakastavat ankkoja… :-) että suosisiko onni lopultakin: ikinä en voita mitään!!
Ja kaiken päälle toivottelen sinulle aivan mahtavan ihanaa ja rentouttavaa matkaa aurinkoon (kade olen…) sekä aurinkoista kesää! Kiitos, kun jaksat bloggailla ihanasti pilke silmäkulmassa! :-)

Arpaonnekkaat voittajat, lähettäisittekö minulle sähköpostia mahdollisimman pian? Kiitokset kaikilla osallistujille! Kommentteja tuli ihan uskomaton määrä. jos nyt ei onni potkinut, ehditte vielä tämän päivän ajan osallistua noihin kahteen sivupalkissa vinkattuun arvontaan Facebookin kautta.:)